Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Hybride docent: geef les naast je huidige baan

  Home(opent in nieuw tabblad) / Hybride docent: geef les naast je huidige baan

  Wat verstaan we onder een hybride professional?

  Wil jij je huidige baan graag behouden, maar tegelijkertijd ook je expertise delen met de volgende generatie? Word hybride professional en combineer je werk met een baan in het onderwijs! 

  Als hybride professional breng je jouw expertise naar het onderwijs. We zien dat hybride docenten vaker betrokken zijn bij proces- en productinnovaties, waardoor je met het combineren van twee soorten banen een mooie bijdrage levert aan het actualiseren van het onderwijs. Jij kijkt over grenzen heen en weet het onderwijs, het bedrijfsleven of de zorg te verrijken. Het levert je afwisseling, brede ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid op én daarnaast vervul je een maatschappelijke opdracht. Ook als je (nog) geen lesbevoegdheid hebt, kun je al de stap maken richting het hybride docentschap.

  Wil jij je als hybride docent persoonlijk en professioneel ontwikkelen? Onze professionaliseringstrajecten specifiek gericht op het hybride docentschap zijn:

  Wat zijn jouw opleidingsmogelijkheden?

  Hoe kom je in contact met een school?

  Windesheim zet zich in als verbindende factor tussen het werkveld en het bedrijfsleven/de zorg. Neem contact op met onze Matchmaker om vraag en aanbod van onderwijs-werkzaamheden als hybride docent te verkennen: