Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Contact

  Banner image

  Vragen?

  Heb je vragen over studeren bij Windesheim? Stel ze aan onze medewerkers bij het Windesheim Informatie Centrum. Dat kan via telefoon, mail of app. We helpen je graag verder!

  WhatsApp: 06 - 51 42 32 56(opent in nieuw tabblad) 
  Telefoon: 0900 - 8899 
  E-mail: info@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

  Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur

   

   

  Overige contactgegevens

  Onze nieuwsbrieven

  We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. En natuurlijk over onze congressen, debatten en andere evenementen.

  Zit je nog op school en ga je straks een studie kiezen? Wij helpen je op weg! Ontvang actuele studiekeuzetips en blijf op de hoogte van open dagen, proeflessen en andere events.

   

  Met de nieuwsbrief voor professionals ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in jouw vakgebied. Laat je gratis laten inspireren en ontdek nieuwe mogelijkheden!

  Wil je als decaan op de hoogte worden gehouden van nieuws over studeren bij hogeschool Windesheim? Meld je dan aan voor onze decanennieuwsbrief.

  Blijf als organisatie op de hoogte van de ontwikkelingen van Windesheim in Almere.

  Blijf op de hoogte van de opleidingen, cursussen en ontwikkelingen binnen het domein Educatie.

  Windesheim Centre for Entrepreneurship (WCfE) geeft studenten gratis advies over ondernemen. Het adviesbureau brengt starters met elkaar in contact, bijvoorbeeld met bijeenkomsten en events. 

  Met de nieuwsbrief van het WCfE ben je altijd op de hoogte van wat er speelt op gebied van studeren en ondernemen.

  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen een specifieke opleiding, vakgebied of onderzoeksonderwerp? We hebben de volgende nieuwsbrieven:

  - Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven
  - Sociale Innovatie en Verscheidenheid
  - Sportpedagogiek
  - Kenniscentrum Gezondheid & Welzijn
  - Kenniscentrum Technologie
  - Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg (werkplaats Sociaal Domein)

  Met onderzoek, maatschappelijke projecten en (na)scholing brengt de Calo kennis letterlijk en figuurlijk in beweging. Dit doen we samen met onze studenten, het werkveld, bedrijven en organisaties. Wij vinden dat professionele ontwikkeling hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling. Daarom staan we dicht bij onze studenten en midden in de maatschappij. De Calo is méér dan een sportopleiding!

  Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in en ontvang vijf keer per jaar het laatste nieuws van de Calo!

  Hoe zit het met spiritualiteit en religie in de wereld? In de opleiding Hbo Theologie leer je alles over wereldreligies en de invloed van geloof op het leven van mensen. Tegelijk doe je onderzoek naar jouw eigen spiritualiteit en je rol in de maatschappij. 

  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de opleiding en het vakgebied? Schrijf je in voor de nieuwsbrief Theologie en levensbeschouwing!