Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Starten met je studie

Banner image

Leuk dat je gaat studeren op hogeschool Windesheim! We hebben de belangrijke zaken voor je op een rij gezet. 

Staat jouw vraag er niet bij? Mail, bel of app gerust. Mededelingen en informatie over je rooster, introductieweek of studiebenodigdheden vind je op de site van je opleiding (intranetomgeving). Log hiervoor in met de gegevens die je per mail hebt ontvangen (bekijk de checklist hieronder).

Ga naar de site van je opleiding(opent in nieuw tabblad)

Inschrijving afronden

Inschrijfchecklist

Wil je starten met een bachelor, Ad of master? Bekijk dan deze inschrijfchecklist om zeker te weten dat je alles goed regelt.

Praktische informatie

Praktische informatie

Studentcoaching

Coaching voor en door studenten

Start jij in september met een voltijdstudie? Dan staat er een studentcoach voor je klaar. Deze oudejaarsstudent kun je zien als een buddy, iemand bij wie je voor én tijdens je studie terecht kunt met vragen of om te sparren. Vanaf augustus neemt jouw studentcoach contact met je op. Je bespreekt dan samen wat jouw behoeftes zijn.

Meer over studentcoaching

Introductiedagen

Introductiedagen

Bruisweek in Zwolle

De Bruisweek is dé introductie voor studerend Zwolle! Van 26 tot 28 augustus leer je je opleiding, de stad, studentenverenigingen en nieuwe studiegenoten kennen. De Bruisweek biedt zowel grote als kleine evenementen, maar het is absoluut geen ontgroening!

Meer over de Bruisweek

Introductie Almere

In Almere is van 2 tot 5 september jouw opleidingsintroductie. Maak kennis met medestudenten, docenten, studentenvereningingen en Almere. Sluit knallend af met het Studentenfééstival op donderdag 5 september. Mis het niet!

Bekijk het Almeerse programma