Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Vakgebieden

Banner image
Vakgebieden

Vind de opleiding die bij je past

Ben jij op zoek naar de laatste trends binnen jouw vakgebied? Wil jij je verdiepen in je huidige werk? Of wil jij je juist oriënteren op werken in een andere branche? Je weet nog nog niet precies wat je wilt, maar hebt wel een richting. Ontdek per vakgebied welke opleidingen we aanbieden.

Jij helpt straks anderen om een gezondere leefstijl te bereiken. Je kunt beweging betekenisvol inzetten in therapie en anderen motiveren om plezier te halen uit sport en beweging. Of werk je al in de branche en wil je sport en bewegen een nieuw impuls geven? 

In het vakgebied Bewegen en Sport vind je diverse opleidingen op verschillende niveaus. Van een vierjarige bachelor tot korte cursussen en gerenommeerde post-hbo-opleidingen.

Bewegen en Sport op Windesheim 
Opleidingen Bewegen en Sport 

Jij helpt graag mensen of teams die een uitdaging hebben. Of je nu individuen ondersteunt met werk- of thuiskwesties of teams coacht voor betere samenwerking. Ethische dilemma's aanpakt of persoonlijke begeleiding biedt op het werk. In het vakgebied Coaching en Supervisie zijn er (korte) opleidingsmogelijkheden beschikbaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Opleidingen Supervisie en Coaching

Als professional in een zakelijke omgeving weet jij hoe organisaties werken. Je omarmt trends als digitalisering en wil samen een stap zetten. Zie jij jezelf straks werken in de financiële wereld, marketing of HR? Of ben je al werkzaam in de branche en wil je jouw kennis verdiepen? Bekijk dan de opleidingen binnen het vakgebied Economie, Management en Recht.    

Opleidingen Management, Economie en Recht

Jij bent geïnteresseerd in finance en wil je kennis uitbreiden of verder specialiseren. Of je nu gefascineerd bent door boekhouding, financieel management, belastingadvies of financiële planning. Je wil praktijkgerichte vaardigheden ontwikkelen en actuele financiële inzichten verkrijgen. Onze hbo-opleidingen in Finance zijn ontworpen om zowel jonge professionals als ervaren medewerkers te helpen up-to-date te blijven in de snel veranderende wereld van finance.

Bekijk alle deeltijdopleidingen in Finance

Jij helpt straks cliënten met gezondheidsproblemen of psychiatrische problematiek. Of je verdiept je in de financiële processen binnen zorg en welzijn. Misschien wil je jouw ervaringsdeskundigheid inzetten bij de begeleiding van jouw cliënten. Of werk je al in een zorgsetting en wil je meer leren over bijvoorbeeld de duurzame inzetbaarheid van zorgtechnologie? 

Bekijk ons brede aanbod binnen het vakgebied Gezondheid en Welzijn.

Opleidingen Zorg en Welzijn

Jij wil werken met data en analytics. Of je bent op zoek naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie, softwareontwikkeling of security. Onze opleidingen in ICT bereiden je voor op een carrière in de informatietechnologie. Met een focus op zowel technische vaardigheden als bedrijfsprocessen, leer je innovatieve oplossingen te ontwikkelen, digitale veiligheid te waarborgen en IT-processen te optimaliseren.

Bekijk alle deeltijdopleidingen ICT

Jij kunt eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen om gezamenlijke dromen en doelen te realiseren. Als leider concentreer jij je op de toekomst en zie je ontwikkelingen. Je hebt een visie op hoe je de organisatie kunt meenemen naar toekomstige uitdagingen. Veel mensen geloven dat leiders worden geboren en niet gemaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat je leidinggeven gewoon kunt leren. Ben jij een leider in spé?

Opleidingen Leiderschap

Organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van goederenstromen als teamleider, specialist, planner of inkoper? Dan zit je goed bij het vakgebied Logistiek. Jij werkt graag afdelingsoverstijgend aan projecten en hebt oog voor het slimmer organiseren van processen. Jij schakelt makkelijk met het management en hebt interesse in technische innovaties. Gaat het jou om het resultaat van een goede samenwerking en ben je praktijkgericht? Check dan dit vakgebied.

Opleidingen Logistiek

Windesheim biedt diverse opleidingen voor als je je wil voorbereiden op een carrière in marketing en ondernemerschap. Of je nu je carrière een nieuwe richting wil geven of je huidige kennis wil verdiepen. Met een focus op innovatieve strategieën, klantgerichtheid en digitale trends. Zo leer je de vaardigheden om te kunnen werken in verschillende commerciële omgevingen. Of je nu een rol ambieert in marketing, retail of online business.

Bekijk alle deeltijdopleidingen in Marketing en Ondernemerschap

Als docent sta je straks voor de klas om de volgende generatie op te leiden. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van onderwijs en helpt leerlingen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Of ben je misschien al werkzaam in het onderwijs en wil je meer weten over bijvoorbeeld hoogbegaafdheid in de klas? Of een veilig (leer)klimaat op school? Binnen het vakgebied Onderwijs hebben we een grote diversiteit aan opleidingen om jou verder te helpen groeien.

Opleidingen Onderwijs

De technische sector verandert razendsnel. Wil jij werken aan innovaties en heb jij goede technologische ideeën? Of zie je jezelf liever in een managementfunctie, een adviserende rol of als leraar? Binnen ons vakgebied Techniek kun je alle kanten op. Onze opleidingen zijn voor mensen die hun kennis willen verdiepen en zich verder willen ontwikkelen in hun huidige werk. 

Bekijk alle deeltijdopleidingen in Techniek

Inspireert religie je en ben je bezig met zingevingsvraagstukken in de maatschappij? In dit vakgebied vind je diverse opleidingen waarin je de relatie tussen mens, cultuur, samenleving, geloof en zingeving onderzoekt. Denk aan twee flexibele bacheloropleidingen of een master gericht op het leraarschap. Jij leert alles over rituelen in de samenleving en de veelkleurigheid van religieuze groepen en verschijnselen. 

Opleidingen Theologie en Levensbeschouwing

Ervaringen

Ervaringen van onze studenten

Teaser image

Iris over de post-hbo Coachend Leiderschap

Teaser image

Jerom over de Ad E-commerce deeltijd

Teaser image

Ydo over de cursus Passiefhuis Ontwerp & Constructie

Teaser image

Mattijs over de master Learning & Innovation

Teaser image

Marije over de duale bachelor Logopedie

Teaser image

Vera over de basiscursus Groepsdynamisch werken

Teaser image

Jan over de post-hbo Persoonlijk Leiderschap