Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Vakgebieden

Banner image
Vakgebieden

Vind de opleiding die bij je past

Ben jij op zoek naar de laatste trends binnen jouw vakgebied? Wil jij je verdiepen in je huidige werk? Of wil jij je juist oriënteren op werken in een andere branche? Je weet nog nog niet precies wat je wilt, maar hebt wel een richting. Ontdek per vakgebied welke opleidingen we aanbieden.

Jij helpt straks anderen om een gezondere leefstijl te bereiken. Je kunt beweging betekenisvol inzetten in therapie en anderen motiveren om plezier te halen uit sport en beweging. Of werk je al in de branche en wil je sport en bewegen een nieuw impuls geven? 

In het vakgebied Bewegen en Sport vind je diverse opleidingen op verschillende niveaus. Van een vierjarige bachelor tot korte cursussen en gerenommeerde post-hbo-opleidingen.

Bewegen en Sport op Windesheim 
Opleidingen Bewegen en Sport 

Jij helpt graag mensen of teams die een uitdaging hebben. Of je nu individuen ondersteunt met werk- of thuiskwesties of teams coacht voor betere samenwerking. Ethische dilemma's aanpakt of persoonlijke begeleiding biedt op het werk. In het vakgebied Coaching en Supervisie zijn er (korte) opleidingsmogelijkheden beschikbaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Opleidingen Supervisie en Coaching

Als professional in een zakelijke omgeving weet jij hoe organisaties werken. Je omarmt trends als digitalisering en wil samen een stap zetten. Zie jij jezelf straks werken in de financiële wereld, marketing of HR? Of ben je al werkzaam in de branche en wil je jouw kennis verdiepen? Bekijk dan de opleidingen binnen het vakgebied Economie, Management en Recht.    

Opleidingen Management, Economie en Recht

Jij helpt straks cliënten met gezondheidsproblemen of psychiatrische problematiek. Of je verdiept je in de financiële processen binnen zorg en welzijn. Misschien wil je jouw ervaringsdeskundigheid inzetten bij de begeleiding van jouw cliënten. Of werk je al in een zorgsetting en wil je meer leren over bijvoorbeeld de duurzame inzetbaarheid van zorgtechnologie? 

Bekijk ons brede aanbod binnen het vakgebied Gezondheid en Welzijn.

Opleidingen Zorg en Welzijn

Jij kunt eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen om gezamenlijke dromen en doelen te realiseren. Als leider concentreer jij je op de toekomst en zie je ontwikkelingen. Je hebt een visie op hoe je de organisatie kunt meenemen naar toekomstige uitdagingen. Veel mensen geloven dat leiders worden geboren en niet gemaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat je leidinggeven gewoon kunt leren. Ben jij een leider in spé?

Opleidingen Leiderschap

Organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van goederenstromen als teamleider, specialist, planner of inkoper? Dan zit je goed bij het vakgebied Logistiek. Jij werkt graag afdelingsoverstijgend aan projecten en hebt oog voor het slimmer organiseren van processen. Jij schakelt makkelijk met het management en hebt interesse in technische innovaties. Gaat het jou om het resultaat van een goede samenwerking en ben je praktijkgericht? Check dan dit vakgebied.

Opleidingen Logistiek

Als docent sta je straks voor de klas om de volgende generatie op te leiden. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van onderwijs en helpt leerlingen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Of ben je misschien al werkzaam in het onderwijs en wil je meer weten over bijvoorbeeld hoogbegaafdheid in de klas? Of een veilig (leer)klimaat op school? Binnen het vakgebied Onderwijs hebben we een grote diversiteit aan opleidingen om jou verder te helpen groeien.

Opleidingen Onderwijs

Werken met kunststoftechnologieën, met data en analytics? Of toch liever een functie binnen het management, in een adviserende rol of als leraar? De veranderingen in de technische sector gaan razendsnel. Ben jij een voorloper? Heb jij goede technologische ideeën? Of ben jij op zoek naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie, softwareontwikkeling of security? Check dan ons vakgebied Techniek en ICT. 

Opleidingen Techniek en ICT

Inspireert religie je en ben je bezig met zingevingsvraagstukken in de maatschappij? In dit vakgebied vind je diverse opleidingen waarin je de relatie tussen mens, cultuur, samenleving, geloof en zingeving onderzoekt. Denk aan twee flexibele bacheloropleidingen of een master gericht op het leraarschap. Jij leert alles over rituelen in de samenleving en de veelkleurigheid van religieuze groepen en verschijnselen. 

Opleidingen Theologie en Levensbeschouwing

Ervaringen

Ervaringen van onze studenten

Teaser image

Iris over de post-hbo Coachend Leiderschap

Teaser image

Jerom over de Ad E-commerce deeltijd

Teaser image

Ydo over de cursus Passiefhuis Ontwerp & Constructie

Teaser image

Mattijs over de master Learning & Innovation

Teaser image

Marije over de duale bachelor Logopedie

Teaser image

Vera over de basiscursus Groepsdynamisch werken

Teaser image

Jan over de post-hbo Persoonlijk Leiderschap