Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Windesheim alumni

Banner image

Zijn we nog niet connected?

Registreer je dan hier!

Blijf in contact

Ook na je studie blijven we graag met je in contact. We hebben je namelijk nog veel te bieden en we kunnen ook veel van jou leren. We maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring, bijvoorbeeld in de rol van gastspreker, als stagebegeleider of bij onderwijsontwikkelingen. Ook kun je na je studie actief aan je eigen netwerk blijven werken. We nodigen je bijvoorbeeld graag uit voor:

  • alumni- en jubileumbijeenkomsten
  • congressen, workshops, masterclasses binnen jouw vakgebied

Wil jij ook graag met ons én je oud-studiegenoten in contact blijven? En wil je een bijdrage blijven leveren aan Windesheim na je studie? Registreer je dan als alumnus! Graag tot ziens.

Registreer als alumnus

Registreer je als alumnus

Als alumnus houden we je graag op de hoogte, maar willen we je ook graag nog betrekken bij ons onderwijs. Belangrijk is wel dat je bij ons bekend bent als alumnus. Dit doe je door je te registreren. Hoe? Dat is afhankelijk van wanneer je afgestudeerd bent:

  • Ben je afgestudeerd na maart 2020? Dan heb je na je afstuderen een mail van ons gekregen met als onderwerp 'Registreer je als alumnus!' met daarin een link om je te registeren. Kan je de mail niet meer vinden? Dan kan je je ook via onderstaande button registreren.
  • Ben je afgestudeerd voor maart 2020? Registreer je dan via onderstaande button als alumnus bij Windesheim

Registreer je als alumnus(opent in nieuw tabblad)

Let op: heb je een lerarenopleiding gevolgd? Zoek dan in het opleidingsveld specifiek op het bijbehorende vak (o.a. Nederlands, Wiskunde, Biologie) om jouw opleiding te vinden in ons formulier. Heb je bijvoorbeeld de Lerarenopleiding Natuurkunde gedaan? Vul dan Nat in. Heb je de CALO/Lerarenopleiding Lichamelijke opvoeding gedaan? Vul dan Lic in en de juiste opleiding wordt getoond. 

Let op: check opleidingsnamen

Een aantal opleidingen heeft een andere naam gekregen of bestaat inmiddels niet meer. Hieronder vind je een overzicht met opleidingen die inmiddels een andere naam hebben. Zo kun je de juiste opleidingen aanklikken op het aanmeldformulier. Bestaat je opleiding niet meer? Dan kun je je op LinkedIn aansluiten bij onze Windesheim Alumnigroep(opent in nieuw tabblad).

Heb je een opleiding via Afstandsleren gevolgd? Kies dan voor de voltijd variant van die opleiding.

Check de lijst met aangepaste opleidingsnamen (PDF,  27 kb)

Blijf in contact

Netwerken via LinkedIn of Facebook

Sluit je aan bij de LinkedIn-groep of Facebook-pagina van je opleiding en wissel kennis en ervaringen uit. Blijf daarnaast op de hoogte van werkveld gerelateerd nieuws, events en vacatures. Dé plek dus om in contact te komen én te blijven met je oud-studiegenoten en Windesheim. Naast de verschillende opleidingsgroepen is er ook een algemene LinkedIn-groep voor alle alumni van Windesheim. Hier vind je algemene events en algemeen nieuws vanuit Windesheim.

Zoek hieronder jouw gevolgde opleiding en sluit je aan bij de groep.

Kennis verbreden of verdiepen?

Kennis verbreden of verdiepen?

Ben je toe aan een verbreding of een verdieping van je kennis? Kies dan uit ons brede aanbod aan opleidingen, cursussen of trainingen. Speciaal afgestemd op mensen die werk en studie met elkaar willen combineren. Ook kun je bij ons je master in deeltijd volgen.

Bekijk het opleidingsaanbod voor professionals

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ervaringen van alumni

Ervaringen van alumni

Teaser image

Daisy over haar comakership voor de opleiding Logopedie

Teaser image

Joeri over de cursus Lean Green Belt

Teaser image

Marjolein over het Keuzeprogramma Onderwijs

Teaser image

Sam over de post-hbo Groepsdynamisch Coach

Teaser image

Ydo over de cursus Passiefhuis Ontwerp & Constructie