Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Windesheim alumni

  Banner image

  Zijn we nog niet connected?

  Registreer je dan hier!

  Blijf in contact

  Ook na je studie blijven we graag met je in contact, want we hebben je nog veel te bieden en kunnen ook veel van jou leren. We maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring, bijvoorbeeld in de rol van gastspreker, als stagebegeleider of bij onderwijsontwikkelingen. Ook kun je na je studie actief aan je eigen netwerk blijven werken. We nodigen je bijvoorbeeld graag uit voor:

  • alumni- en jubileumbijeenkomsten
  • congressen, workshops, masterclasses binnen jouw vakgebied

  Wil jij ook graag met ons én je oud-studiegenoten in contact blijven en een bijdrage blijven leveren aan Windesheim na je studie? Registreer je dan als alumnus! Graag tot ziens.

  Registreer als alumnus

  Registreer je als alumnus

  Als alumnus houden we je graag op de hoogte, maar willen we je ook graag nog betrekken bij ons onderwijs. Belangrijk is wel dat je bij ons bekend bent als alumnus. Dit doe je door je te registreren. Hoe? Dat is afhankelijk van wanneer je afgestudeerd bent:

  • Ben je afgestudeerd na maart 2020? Dan heb je na je afstuderen een mail van ons gekregen met als onderwerp 'Registreer je als alumnus!' met daarin een link om je te registeren. Kan je de mail niet meer vinden? Dan kan je je ook via onderstaande button registreren.
  • Ben je afgestudeerd voor maart 2020? Registreer je dan via onderstaande button als alumnus bij Windesheim

  Registreer je als alumnus(opent in nieuw tabblad)

  Let op: heb je een lerarenopleiding gevolgd? Zoek dan in het opleidingsveld specifiek op het bijbehorende vak (o.a. Nederlands, Wiskunde, Biologie) om jouw opleiding te vinden in ons formulier. Heb je bijvoorbeeld de Lerarenopleiding Natuurkunde gedaan, vul dan Nat in, heb je de CALO/Lerarenopleiding Lichamelijke opvoeding gedaan, vul dan Lic in en de juiste opleiding wordt getoond. 

  Let op: check opleidingsnamen

  Een aantal opleidingen heeft een andere naam gekregen of bestaat inmiddels niet meer. Hieronder vind je een overzicht met opleidingen die inmiddels een andere naam hebben, zodat je de juiste kunt aanklikken op het aanmeldformulier. Wanneer je opleiding niet meer bestaat dan kan je je op LinkedIn aansluiten bij onze Windesheim Alumnigroep(opent in nieuw tabblad)

  Heb je een opleiding via Afstandsleren gevolgd? Kies dan voor de voltijd variant van die opleiding.

  Check de lijst met aangepaste opleidingsnamen (PDF,  27 kb)

  Blijf in contact

  Netwerken via LinkedIn of Facebook

  Sluit je aan bij de LinkedIn-groep of Facebook-pagina van je opleiding en wissel kennis en ervaringen uit en blijf op de hoogte van werkveld gerelateerd nieuws, events en vacatures. Dé plek dus om in contact te komen én te blijven met je oud-studiegenoten en Windesheim. Naast de verschillende opleidingsgroepen is er ook een algemene LinkedIn-groep voor alle alumni van Windesheim voor algemene events en algemeen nieuws vanuit Windesheim.

  Zoek hieronder jouw gevolgde opleiding en sluit je aan bij de groep.

  Kennis verbreden of verdiepen? Studietegoed

  Kennis verbreden of verdiepen?

  Ben je toe aan een verbreding of een verdieping van je kennis? Kies dan uit ons brede aanbod aan opleidingen, cursussen of trainingen. Speciaal afgestemd op mensen die werk en studie met elkaar willen combineren. Ook kun je bij ons je master in deeltijd volgen.

  Bekijk het opleidingsaanbod voor professionals

  Krijg tot 2000 euro studietegoed

  Heb je voor het eerst studiefinanciering gehad tussen september 2015 en september 2019? Dan kun je een studievoucher aanvragen. Je krijgt dan een tegoed van ongeveer € 2000 voor een nieuwe opleiding. Je kunt de voucher gebruiken vanaf het 5e tot het 10e studiejaar na het behalen van je diploma.

  Lees meer over de studievoucher(opent in nieuw tabblad) 

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen