Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Meelopen of proefles

Banner image

Heb je bijna een keuze voor een studie gemaakt, maar twijfel je nog? Kom (online) meelopen of volg een proefles.

Het is de manier om te checken of een opleiding of cursus van Windesheim goed bij je past. Je ervaart hoe het is om te studeren en leert de docenten en andere professionals kennen. Er zijn geen kosten verbonden. Een aantal opleidingen biedt deze mogelijkheid nu aan, tijdens het collegejaar blijven we data aanvullen.

Aanmelden meelopen en proefles Almere(opent in nieuw tabblad)Aanmelden meelopen Zwolle(opent in nieuw tabblad)   Aanmelden proefles Zwolle(opent in nieuw tabblad) 

Werkwijze, kosten en locatie

Werkwijze en wanneer

Kies je ervoor om een (dag)deel mee te lopen? Je sluit aan bij de colleges die al ingeroosterd staan. Zo krijg je een goede indruk van hoe een lesdag eruit ziet. Er zijn ook (online) proeflessen. Dit zijn lessen waarin jij alvast wat kennis opdoet. Deze lessen worden speciaal georganiseerd. Je sluit dan niet aan bij een bestaande groep. 

Meelopen of een (online) proefles volgen kan bij de meeste opleidingen van augustus tot en met juni. Tijdens het collegejaar blijven we data aanvullen. 

Kosten en locatie

Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen of het volgen van een (online) proefles.

Als je mee wilt lopen of een proefles wilt volgen bij een opleiding die in Zwolle wordt gegeven, gebeurt dit op de campus in Zwolle. Voor de opleidingen in Almere gebeurt dit op de hogeschool in Almere. Online proeflessen zijn via Teams te volgen.