Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Zin in Lesgeven

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 3 maanden

Is deze training echt iets voor jou?

Meld je aan als belangstellende
Introductie

Wat zijn de doelen van deze training?

De training Zin in Lesgeven is een driedaagse onderdompeling in het onderwijs. Je maakt kennis met de ins en outs van het leraarschap. Na afloop kun jij de vragen beantwoorden: of je ‘het moet doen', of je er gelukkig van wordt, en of je het in je hebt. Tweede, minstens zo belangrijke doel van de training is het enthousiasmeren en motiveren van degenen die het 'in zich' hebben. We bieden deze training op diverse locaties in het land aan.

 

Download folder (opent in nieuw tabblad)   Open avond

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Je volgt drie aaneengesloten dagen
van 9.00 - 18.00 uur

Dit levert de training je op

Dit voeg je toe op je cv

Na de training Zin in Lesgeven heb jij een compleet en realistisch beeld van het beroep van docent. Je weet of je ‘het moet doen', of je er gelukkig van wordt, en of je het in je hebt. Je krijgt na afloop van de training van ons een bewijs van deelname. Ook kunnen we straks een referentie zijn bij latere sollicitaties. Vooral in deze tijd van enorme lerarentekorten is het van extra groot belang dat de juiste mensen voor de klas komen. Wetenschappelijk publicaties in binnen- en buitenland ondersteunen dit belang. In met name de internationale literatuur zijn diverse aanknopingspunten te vinden voor succesvolle criteria en procedures om te matchen en te selecteren. 

Lees meer over Zin in Lesgeven - Matching en Motivatie (PDF)

Startdata

Aanmelden

Is deze cursus je op het lijf geschreven en heb je belangstelling voor één van onze geplande startdata? Laat het ons weten en meld je aan via zininlesgeven@windesheim.nl.

Kosten

Wat kost de training?

Je betaalt € 855,- voor de hele training. Voor mensen die zich individueel inschrijven en de training zelf moeten bekostigen is er in overleg een gereduceerd tarief mogelijk. 

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om een studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze training straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Bel of mail Arend Jan Zwarteveen, trainer en projectleider Zin in Lesgeven

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Pedagogisch Didactisch Certificaat voor instructeurs

Deeltijd, Cursus

Technisch hybride professional

Deeltijd, Cursus

Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)

Deeltijd, Cursus in Zwolle

Podcast Zin in Lesgeven

"Podcast: Zin in Lesgeven"

Leraar worden? Hoe dan?

Een podcast over zij-instromen in het onderwijs