Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Toegankelijkheidsverklaring

Banner image

Windesheim vindt toegankelijkheid van groot belang. Regelmatig worden de websites van Windesheim gecontroleerd op toegankelijkheid door Stichting Accessibility. Hierbij wordt gekeken naar de toegankelijkheid van de techniek en de content van de websites van Windesheim:

  1. www.windesheim.nl
  2. www.werkenbijwindesheim.nl
  3. www.windesheim.com
  4. www.mediacentrumwindesheim.nl

Rapporten deelonderzoek techniek en content

Rapport WCAG 2.1 techniek (alle websites) 

Rapport WCAG 2.1 content www.windesheim.nl

Rapport WCAG 2.1 content www.werkenbijwindesheim.nl

Rapport WCAG 2.1 content www.windesheim.com

Rapport WCAG 2.1 content www.mediacentrumwindesheim.nl 

 

Status toegankelijkheid

De digitale informatievoorziening van de website www.windesheim.nl heeft toegankelijkheidsstatus B (peildatum november 2023) en is daarmee gedeeltelijk toegankelijk voor alle doelgroepen.

Status toegankelijkheidslabel van windesheim.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(opent in nieuw tabblad)

Verklaring toegankelijkheid

Overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid(opent in nieuw tabblad), streeft Windesheim ernaar zo spoedig mogelijk de online informatie en dienstverlening beter toegankelijk te maken voor alle doelgroepen van de websites:

  1. www.windesheim.nl
  2. www.werkenbijwindesheim.nl
  3. www.windesheim.com
  4. www.mediacentrumwindesheim.nl

In onze verklaring lees je welke maatregelen wij treffen voor de website www.windesheim.nl. Deze verklaring is opgesteld op 19 februari 2024 met instemming van de verantwoordelijke bestuurder Douwe Rijpstra. 

Toegankelijkheidsverklaring (19 februari 2024)(opent in nieuw tabblad)

Probleem met de toegankelijkheid?

Als je een toegankelijkheidsprobleem ervaart op één van onze websites, laat het ons dan weten via digitaletoegankelijkheid@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad).