Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Toegankelijkheidsverklaring

  Banner image

  Windesheim vindt toegankelijkheid van groot belang. Regelmatig worden de websites van Windesheim gecontroleerd op toegankelijkheid door Stichting Accessibility. 

  Rapport WCAG 2 onderzoek (september 2020)

  Status toegankelijkheid

  De digitale informatievoorziening van de website www.windesheim.nl heeft toegankelijkheidsstatus B (peildatum september 2020) en is daarmee gedeeltelijk toegankelijk voor alle doelgroepen.

  Het toegankelijkheidslabel van windesheim.nl. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.(opent in nieuw tabblad)

  Verklaring toegankelijkheid

  Overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid(opent in nieuw tabblad), streeft Windesheim ernaar zo spoedig mogelijk de online informatie en dienstverlening beter toegankelijk te maken voor alle doelgroepen van de websites:

  1. www.windesheim.nl
  2. www.werkenbijwindesheim.nl
  3. www.windesheim.com

  In onze verklaring lees je welke maatregelen wij treffen voor de website www.windesheim.nl. Deze verklaring is opgesteld op 5 januari met instemming van de verantwoordelijke bestuurder Douwe Rijpstra. 

  Toegankelijkheidsverklaring (5 januari 2021)(opent in nieuw tabblad)

  Probleem met de toegankelijkheid?

  Als je een toegankelijkheidsprobleem ervaart op één van onze websites, laat het ons dan weten via digitaletoegankelijkheid@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad).