Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Opscholingstraject bevoegdheid groepsleerkracht vmbo-onderbouw (basis/kader)

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 6 maanden
Banner image

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Opscholingstraject bevoegdheid groepsleerkracht vmbo-onderbouw basis-kader
Introductie

Wil jij in de onderbouw van het vmbo lesgeven?

Heb jij je Pabo-diploma op zak en wil je graag lesgeven in het vmbo? Met deze cursus bij Windesheim in Zwolle kun je in een halfjaar je bevoegdheid halen voor groepsleerkracht in de onderbouw van het vmbo basis/kader. In dit opscholingstraject kies je voor een van de drie profielen: Mens en Natuur, Mens en Maatschappij of Engels. In deze vakken mag je dan lesgeven. Daarnaast ben je bevoegd voor rekenen/wiskunde en Nederlands.

Open avond   Persoonlijk adviesgesprek

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

14 cursusdagen van 6,5 uur
Vrijdag on campus in Zwolle

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Met een cursus bij Windesheim doe jij precies die extra kennis en bagage op waarmee je verder kunt met én in je werk. Na deze cursus ben je er klaar voor om aan het werk te gaan als groepsleerkracht in de onderbouw van het vmbo basis/kader. Je mag lesgeven in Nederlands en rekenen/wiskunde en de vakken van het door jou gekozen profiel: Mens en Maatschappij, Mens en Natuur of Engels. Daardoor ben je als groepsleerkracht breed inzetbaar.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze cursus je op het lijf geschreven? De cursus 'Opscholingstraject bevoegdheid groepsleerkracht vmbo-onderbouw (basis/kader)' start in februari en september (bij voldoende aanmeldingen). Meld je aan.  

Kosten

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 6.295,- voor de hele cursus. Het is mogelijk om een extra keuzevak (incl. certificaat) te volgen, de bijkomende kosten zijn dan € 780,-. 

Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan, als er minimaal 15 deelnemers zijn. Bel of mail het Windesheim Informatiecentrum.

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Master Educational Needs

Deeltijd, Master in Zwolle

Teaser image

Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) via zij-instroom in Almere (deeltijd)

Deeltijd, Bachelor

Teaser image

Pedagogisch Educatief Professional in Almere (Associate degree, deeltijd)

Deeltijd, Associate degree in Almere