Ruimtelijke Ontwikkeling-Mobiliteit

Praktische informatie

Lees alles over inschrijven, kosten en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven

Is Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit dé opleiding voor jou? Schrijf je dan snel in, dan ben je zeker van een plek. Inschrijven moet vóór 1 mei en kan via Studielink.

Schrijf je in voor de opleiding

Studiekosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Daarnaast betaal je variabele bedragen voor boeken, excursies en andere studiematerialen. Ook heb je een laptop nodig.

Bekijk de studiekosten voor Mobiliteit

Studievoorlichting

Onze studenten en docenten helpen te je ontdekken of de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling-Mobiliteit bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Lees meer over onze voorlichtingsmomenten

Begeleiding meesterproef

Zit je op het technasium en kun je ondersteuning of begeleiding gebruiken bij je meesterproef? Docenten en/of studenten van onze techniekopleidingen kunnen je hierbij helpen.

Meer informatie en aanmelden

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat goed aan? Windesheim helpt je graag! Zo zijn er verschillende minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden faciliteiten als de WINcubator,een speciale ruimte voor studentondernemers in gebouw X. Lees meer.

Studentbegeleiding

We gaan er vanuit dat je er zelf alles aan doet om je studiepunten te behalen. Maar heb je behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim je op verschillende manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier.

Je kunt ook naar Almere

Deze opleiding kun je ook volgen bij Windesheim Flevoland, onze vestiging in Almere.

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.