Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Techniek en ICT

  Banner image

  Advies over een maatwerk- of incompany traject?

  Neem contact op met Jan Stegeman
  Samen een verbeterslag maken

  Samen een verbeterslag maken

  Binnen onze flexibele opleidingstrajecten op het gebied van techniek en ICT zijn diverse losse modules die we in maatwerk aan een groep managers of medewerkers van jouw organisatie kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan ‘het verbeteren van processen in technische organisaties’, een module uit de opleiding Technische Bedrijfskunde. Of ‘data science’, een module uit de opleiding Hbo-ICT. Ook op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement en duurzaamheid kunnen we modules in maatwerk verzorgen.  

  In een maatwerktraject kleuren we het programma van de module in de context van jullie bedrijf in. Tijdens de training bouwen jullie verder op de professionele kennis die al in het team aanwezig is. Zo zet je met zijn allen de volgende stap.

  Techniek docent geeft uitleg aan student
  Voor wie?

  Voor wie?

  Maatwerkopdrachten verzorgen we voor bedrijven met een technisch of ICT-karakter in onze regio. In deze trajecten scholen wij groepen managers of medewerkers, maar ook multidisciplinaire groepen.  

  Waar?

  Maatwerktrajecten kunnen zowel incompany worden georganiseerd als bij ons op Windesheim. Wil je jullie eigen werkomgeving gebruiken als plek om te leren? Of wil je juist in een andere omgeving aan de slag met jullie bedrijfsvraagstukken? Wij nemen je overwegingen mee in ons voorstel voor een opleidingstraject voor jouw organisatie.

  Onze aanpak
  studenten bij een planbord

  Onze aanpak in 5 stappen

  1. Gesprek
   Je hebt een opleidingsvraag. Neem contact met ons op, onze accountmanager komt bij jullie voor een persoonlijk gesprek. Samen maken we helder wat de precieze leervraag is.
  2. Voorstel
   Wij werken een voorstel uit met daarin een programma, de financiële investering en de tijdsinvestering die de scholing vraagt van de deelnemers.   
  3. Voortraject
   Na afstemming en accordering van het voorstel werken we samen de details uit. En we geven aan hoe de deelnemers zich kunnen voorbereiden op de opleiding. De planning en de inzet van de juiste trainers en docenten doen we ook in deze fase.  
  4. Opleiding
   Nu start het opleidingstraject. Het programma is zoveel mogelijk gericht op de dagelijkse werksituatie van de deelnemers. Wat ze leren kunnen ze op deze manier direct toepassen in de praktijk.
  5. Evaluatie
   De borging van de leerstof vinden we heel belangrijk. Na afloop van de opleiding evalueren we: brengen de deelnemers het geleerde in de praktijk? Zijn er verbeteringen zichtbaar?
  Mogelijkheden Vragen? Neem contact op

  Neem eens een kijkje bij onze opleidingen op het gebied van Techniek en ICT. Deze opleidingen kunnen wij ook op maat en incompany verzorgen.

  Wil je eens in gesprek over de mogelijkheid van een maatwerktraject voor jouw organisatie? Stuur een e-mail aan Jan Stegeman(opent in nieuw tabblad)

  Maak alvast kennis

  In gesprek?

  Alle gebieden waarop wij maatwerk en incompany verzorgen

  Bewegen en sport     Coaching en Supervisie      Economie, Management en Recht      Gezondheid en Welzijn       Leiderschap   Logistiek    Onderwijs       Techniek en ICT         Theologie en Levensbeschouwing