Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Economie, Management en Recht

Banner image

Advies over een maatwerk- of incompany traject?

Neem contact op met Ivo Smit
Een stap vooruit

Een stap vooruit zetten

Je wilt een stap vooruitzetten als organisatie. Trends omarmen en kansen pakken door over de grenzen van je organisatie heen te kijken. Ambities neerzetten en het pad uitstippelen om die te realiseren. Maar hoe pak je dat aan? Hoe krijg je iedereen daarin mee? En hoe doe je dat op afstand? Een maatwerktraject kan de oplossing zijn. Vanuit onze bedrijfskundige opleidingen kunnen we jullie organisatie precies die kennis en begeleiding aanbieden die de managers en medewerkers nodig hebben.

Op het gebied van strategieontwikkeling en verandermanagement bijvoorbeeld, maar ook op het gebied van communicatie, HRM, kwaliteitsmanagement, procesverbetering, projectmanagement en financieel management. Alles wat de deelnemers leren passen zij gelijk toe in concrete opdrachten die te maken hebben met hun dagelijkse werkpraktijk. Je ziet dus gelijk de resultaten. Zo zet je met de hele organisatie stappen vooruit. Vind je het belangrijk dat de deelnemers het traject afronden met een diploma? We kunnen het traject zo inrichten dat dat kan!

Lachende vrouw
Voor wie?

Voor wie?

Maatwerkopdrachten doen we vooral voor grotere organisaties, in uiteenlopende sectoren. In deze trajecten ondersteunen wij directies, managers, HR-adviseurs en medewerkers. Dat kan zijn als adviseur, trainer, docent of als procesbegeleider van veranderingen. 

 

Waar?

We kunnen maatwerktrajecten zowel bij jou op locatie organiseren als bij ons op Windesheim. Wil je je eigen organisatie gebruiken als plek om te leren? Of is het juist goed om even met de groep weg te zijn van de dagelijkse hectiek? Wij nemen je overwegingen mee in ons voorstel voor een ontwikkelingstraject voor jouw organisatie. Soms verzorgen we ook maatwerktrajecten op bijzondere externe locaties.
 

Onze aanpak

Onze aanpak in 5 stappen

 1. Gesprek
  Je hebt een leervraag. Neem contact met ons op, onze accountmanager maakt een afspraak voor een gesprek. Samen maken we helder wat de precieze leervraag is.
 2. Voorstel
  Wij werken een voorstel uit met daarin een programma, de financiële investering en de tijdsinvestering die de scholing vraagt van de deelnemers.   
 3. Voortraject
  Na afstemming en accordering van het voorstel werken we samen de details uit. En we geven aan hoe de deelnemers zich kunnen voorbereiden op de opleiding. De planning en de inzet van de juiste trainers en docenten doen we ook in deze fase.  
 4. Opleiding
  Nu start het opleidingstraject. Het programma is zoveel mogelijk gericht op de dagelijkse werksituatie van de deelnemers. Wat ze leren kunnen ze op deze manier direct toepassen in de praktijk.
 5. Evaluatie
  De borging van de leerstof vinden we heel belangrijk. Na afloop van de opleiding evalueren we: brengen de deelnemers het geleerde in de praktijk? Zijn er verbeteringen zichtbaar? Indien gewenst voeren we een effectmeting uit.
Mogelijkheden Vragen? Neem contact op

Neem eens een kijkje bij onze opleidingen op het gebied van Economie, Management en Recht. Deze opleidingen kunnen wij ook op maat en incompany verzorgen.

Wil je eens in gesprek over de mogelijkheid van een maatwerktraject voor jouw organisatie? Stuur een mail aan Ivo Smit(opent in nieuw tabblad).

Bellen kan natuurlijk ook: 088 - 469 7541

In gesprek?

Alle gebieden waarop wij maatwerk en incompany verzorgen

Bewegen en sport     Coaching en Supervisie      Economie, Management en Recht      Gezondheid en Welzijn       Leiderschap   Logistiek    Onderwijs    Techniek en ICT         Theologie en Levensbeschouwing