Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Wil je samenwerken?

  Banner image

  Samen met de regio

  Het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheden in de regio's Zwolle en Flevoland, we zijn er vanuit Windesheim op allerlei manieren nauw mee verbonden. In verschillende samenwerkingsverbanden werken we samen aan uitdagende verander- en vernieuwingsvraagstukken voor de regio.

  Daarnaast gaan ieder jaar duizenden van onze studenten vanuit hun opleiding de praktijk in. Talentvolle en gemotiveerde studenten, die met hun frisse ideeën in de vraagstukken van jouw organisatie duiken. Je kunt ze betrekken voor een stage, Comakership of afstudeeronderzoek binnen jouw bedrijf. Ook kunnen ze voor je aan de slag met projecten of opdrachten. 

  Met maatwerkopleidingstrajecten, die we ook incompany kunnen verzorgen, ondersteunen we organisaties die invulling willen geven aan 'een leven lang ontwikkelen' en een volgende stap willen zetten met hun medewerkers én hun organisatie. Lees hieronder hoe we dat doen. 

  Maatwerk en Incompany voor jouw organisatie

  Wil je met jouw organisatie aan de slag met leren en ontwikkelen? Je medewerkers of teams stimuleren een stap in hun professionele ontwikkeling te zetten? We helpen je daar graag bij! Bekijk hieronder op welke gebieden we jouw organisatie met een traject op maat kunnen ondersteunen.
   

  Wil je meer informatie over maatwerk voor jouw organisatie? Neem dan direct contact met ons op. 

  Neem contact met ons op 

   

  Wil je als school werk maken van meer en beter bewegen? Of bezig met de dynamiek in onrustige groepen? Wij kunnen je groepsleerkrachten of docenten leren hoe ze dit kunnen aanpakken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden om onze expertise op het gebied van bewegen en sport in te zetten voor jouw organisatie.

   

  Hoe leer je goed samenwerken in een snel veranderende omgeving? In een training of begeleidingstraject op maat kun je hier als organisatie, maar ook individueel, mee aan de slag.

  De economische kennis en vaardigheden van je managers en medewerkers naar een hoger niveau tillen? En als organisatie een stap vooruit zetten? Zet onze expertise in en ontdek hoe we jullie kunnen begeleiden in jullie ontwikkeling.

  Een groep medewerkers met dezelfde scholingsbehoefte tegelijk opleiden is vaak efficiënter en gerichter. Maak gebruik van de voordelen van onze opleidingstrajecten op maat. 

   

  Zoek je begeleiding bij een strategisch vraagstuk? Kijk eens wat wij voor je kunnen betekenen.

  Er liggen enorme uitdagingen op het gebied van logistiek, maar welke mogelijkheden zijn er allemaal? Staat jouw bedrijf voor logistieke vraagstukken? Kijk wat wij voor jullie kunnen betekenen.

  Zoek je begeleiding bij een vraagstuk, bijvoorbeeld over toekomstigbestendig ondernemen of leiderschap? Til jouw onderneming of mkb-bedrijf naar een hoger niveau met onze op maat gemaakte scholingstrajecten.

  Ben je bezig met professionalisering binnen de school? Een ontwikkelingstraject op maat voor jullie organisatie kan helpen om de volgende stap te zetten!

  Wil je in jullie technische bedrijf samen een verbeterslag maken op het gebied van bijvoorbeeld processen, kwaliteit of duurzaamheid? Kijk hoe wij je daarbij kunnen helpen.

  Heb je behoefte om met je team aan de slag te gaan met jullie ontwikkeling op theologisch of levensbeschouwelijk gebied? Een maatwerktraject voor jouw organisatie kan een oplossing zijn.

  Een student inzetten voor jouw organisatie?

  Loop je in jouw organisatie tegen vraagstukken aan die je wilt laten onderzoeken of oplossen, waarvoor jullie geen tijd hebben of niet de juiste kennis in huis? Kijk dan eens of je opdracht geschikt is om door onze studenten te worden opgepakt. Wij leiden onze studenten op tot nieuwsgierige onderzoekers en praktische denkers. Zij onderzoeken jouw vraagstuk en komen met concrete oplossingen. En jij helpt ze aan een zeer leerzame praktijkervaring!

  Lees alles over Stage, Praktijk en Comakerships

  Verbinding met de regio's Flevoland en Zwolle

  Onze ambities waarmaken, dat kunnen we alleen in samenwerking en in constante verbinding met de wereld om ons heen: bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid.

  Samen geven we vorm aan een leer-, ontwikkel- en onderzoeksomgeving die innovatief en inspirerend is. En in allerlei samenwerkingen met bedrijven en organisaties uit de regio Flevoland en Zwolle werken we aan verander- en vernieuwingsvraagstukken voor de regio.

  Lees meer over de samenwerkingsverbanden

  Banner image
  Incompany training

  "Er is een mooie basis om verder te professionaliseren"

  Bedrijf Verhoek

  Maatwerktraject leren en ontwikkelen van leiderschap

  Meld je aan voor de nieuwsbrief 

  Ontvang om de maand de nieuwsbrief voor werkgevers met nieuws over Leven Lang Ontwikkelen, inspirerende verhalen uit de praktijk en tips voor jouw organisatie. Ook houden we je op de hoogte van events van Windesheim voor werkgevers, de laatste ontwikkelingen over ons opleidingsaanbod en de mogelijkheden voor maatwerk- en incompanytrajecten.

  Dus ben jij in je werk bezig met de ontwikkeling of scholing van medewerkers, dan is onze nieuwsbrief voor werkgevers iets voor jou!

  Meld je aan voor de nieuwsbrief voor werkgevers(opent in nieuw tabblad) 

  Agenda

  Teaser image
  10 sep

  Inspiratiesessie over nieuwe post hbo-opleiding

  dinsdag 10 september 2024
  Teaser image
  17 t/m 19 sep

  Hackathon 2024

  Teaser image
  18 sep

  Alumni-event Communicatie

  woensdag 18 september 2024
  Teaser image
  18 sep

  Proefles Loopbaan- en talentcoaching

  woensdag 18 september 2024
  Teaser image
  25 sep

  Op de rand van de toekomst - Sense of belonging part 2

  woensdag 25 september 2024
  Teaser image
  27 sep

  Openbare les Rixt Zijlstra

  vrijdag 27 september 2024
  Teaser image
  1 okt

  Systemische intervisie

  dinsdag 1 oktober 2024
  Teaser image
  1 okt

  Proefles Persoonlijk Leiderschap

  dinsdag 1 oktober 2024
  Teaser image
  4 okt

  Jubileumfeest & Lectorale rede Claudia van Orden

  vrijdag 4 oktober 2024
  Teaser image
  5 & 6 okt

  Weekend van de Wetenschap