Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Wil je samenwerken?

  Banner image

  Samen met de regio

  Het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheden in de regio's Zwolle en Flevoland, we zijn er vanuit Windesheim op allerlei manieren nauw mee verbonden. In verschillende samenwerkingsverbanden werken we samen aan uitdagende verander- en vernieuwingsvraagstukken voor de regio.

  Daarnaast gaan ieder jaar duizenden van onze studenten vanuit hun opleiding de praktijk in. Talentvolle en gemotiveerde studenten, die met hun frisse ideeën in de vraagstukken van jouw organisatie duiken. Je kunt ze betrekken voor een stage, Comakership of afstudeeronderzoek binnen jouw bedrijf. Ook kunnen ze voor je aan de slag met projecten of opdrachten. 

  Met maatwerkopleidingstrajecten, die we ook incompany kunnen verzorgen, ondersteunen we organisaties die invulling willen geven aan 'een leven lang ontwikkelen' en een volgende stap willen zetten met hun medewerkers én hun organisatie. 

  Maatwerk en Incompany voor je organisatie

   

  Wil je met jouw organisatie aan de slag met leren en ontwikkelen? Je medewerkers of teams stimuleren een stap in hun professionele ontwikkeling te zetten? We helpen je daar graag bij! Bekijk op welke gebieden we jouw organisatie met een traject op maat kunnen ondersteunen.

   

   

  Wil je als school werk maken van meer en beter bewegen? Of bezig met de dynamiek in onrustige groepen? Wij kunnen je groepsleerkrachten of docenten leren hoe ze dit kunnen aanpakken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden om onze expertise op het gebied van bewegen en sport in te zetten voor jouw organisatie.

   

  Hoe leer je goed samenwerken in een snel veranderende omgeving? In een training of begeleidingstraject op maat kun je hier als organisatie, maar ook individueel, mee aan de slag.

  De economische kennis en vaardigheden van je managers en medewerkers naar een hoger niveau tillen? En als organisatie een stap vooruit zetten? Zet onze expertise in en ontdek hoe we jullie kunnen begeleiden in jullie ontwikkeling.

  Een groep medewerkers met dezelfde scholingsbehoefte tegelijk opleiden is vaak efficiënter en gerichter. Maak gebruik van de voordelen van onze opleidingstrajecten op maat. 

   

  Zoek je begeleiding bij een strategisch vraagstuk? Kijk eens wat wij voor je kunnen betekenen.

  Er liggen enorme uitdagingen op het gebied van logistiek, maar welke mogelijkheden zijn er allemaal? Staat jouw bedrijf voor logistieke vraagstukken? Kijk wat wij voor jullie kunnen betekenen.

  Ben je bezig met professionalisering binnen de school? Een ontwikkelingstraject op maat voor jullie organisatie kan helpen om de volgende stap te zetten!

  Wil je in jullie technische bedrijf samen een verbeterslag maken op het gebied van bijvoorbeeld processen, kwaliteit of duurzaamheid? Kijk hoe wij je daarbij kunnen helpen.

  Heb je behoefte om met je team aan de slag te gaan met jullie ontwikkeling op theologisch of levensbeschouwelijk gebied? Een maatwerktraject voor jouw organisatie kan een oplossing zijn.

  Een student inzetten voor jouw organisatie?

  Loop je in jouw organisatie tegen vraagstukken aan die je wilt laten onderzoeken of oplossen, waarvoor jullie geen tijd hebben of niet de juiste kennis in huis? Kijk dan eens of je opdracht geschikt is om door onze studenten te worden opgepakt. Wij leiden onze studenten op tot nieuwsgierige onderzoekers en praktische denkers. Zij onderzoeken jouw vraagstuk en komen met concrete oplossingen. En jij helpt ze aan een zeer leerzame praktijkervaring!

  Lees alles over Stage, Praktijk en Comakerships

  Verbinding met de regio's Flevoland en Zwolle

  Onze ambities waarmaken, dat kunnen we alleen in samenwerking en in constante verbinding met de wereld om ons heen: bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid.

  Samen geven we vorm aan een leer-, ontwikkel- en onderzoeksomgeving die innovatief en inspirerend is. En in allerlei samenwerkingen met bedrijven en organisaties uit de regio Flevoland en Zwolle werken we aan verander- en vernieuwingsvraagstukken voor de regio.

  Lees meer over de samenwerkingsverbanden

  Banner image
  Incompany training

  "Er is een mooie basis om verder te professionaliseren"

  Bedrijf Verhoek

  Maatwerktraject leren en ontwikkelen van leiderschap

  Meld je aan voor de nieuwsbrief 

  Werk jij als HR-adviseur, manager, teamleider, of ben jij op een andere manier bezig met de ontwikkeling en scholing van medewerkers? Dan hebben we iets nieuws voor jou: de Nieuwsbrief voor Werkgevers.

  Ontvang om de 2 maanden deze nieuwsbrief met nieuws over Leven Lang Ontwikkelen, inspirerende verhalen uit de praktijk en tips voor jouw organisatie. Ook houden we je op de hoogte van events van Windesheim voor werkgevers en van de laatste ontwikkelingen over ons aanbod voor maatwerk- en incompany trainingen en begeleiding.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief voor werkgevers(opent in nieuw tabblad)