Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Proefles en meelopen

  Ontdek hoe het écht is om te studeren voordat je een keuze maakt! Volg een proefles of kom meelopen. Zo ontdek je of de lesstof en manier van studeren bij je passen.

  De laatste meeloopdagen vóór de zomervakantie zijn geweest. Laat je mailadres achter en we geven je seintje wanneer je je kunt aanmelden voor de proeflessen en meeloopdagen in het najaar van 2023.

  Stuur mij een seintje voor Almere(opent in nieuw tabblad)   Stuur mij een seintje voor Zwolle(opent in nieuw tabblad)

  In Zwolle kun je nog met enkele studies kennismaken. Voor de overige opleidingen kun je vanaf november 2023 weer langskomen. Check met welke opleidingen je nog kunt kennismaken in Zwolle

  Verschil tussen proefles en meelopen

  Proefles

  Een proefles wordt georganiseerd op een specifieke datum voor een groep studiekiezers. De inhoud van de proefles verschilt per opleiding. Zo kan het bestaan uit een college of workshop, of een praktische opdracht die past bij de opleiding.

  Meelopen

  Je loopt een dagje mee met een huidige student. Na de kennismaking volg je colleges en lessen die zij die dag hebben. Zo ervaar je hoe het is om op Windesheim rond te lopen en je kunt vragen stellen aan de student die je begeleidt, zodat je een beter beeld krijgt van de opleiding en het studentenleven.

  Studenten delen hun ervaring

  "Tijdens de open dag krijg je info, tijdens een meeloopdag ervaar je het"

  Iris Eppinga

  over meeloopdagen