Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Samenwerkingen

  Banner image

  Verbinding met de regio's Flevoland en Zwolle

  Onze ambities waarmaken, dat kunnen we alleen in samenwerking en in constante verbinding met de wereld om ons heen: bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid.

  Samen geven we vorm aan een leer-, ontwikkel- en onderzoeksomgeving die innovatief en inspirerend is. En samen met bedrijven en organisaties uit de regio Flevoland en Zwolle werken onze studenten, docenten en onderzoekers aan verander- en vernieuwingsvraagstukken voor de regio.

  Lees op deze pagina over de samenwerkingsverbanden waarin wij partner zijn.

  Twee personen in gesprek

  Samenwerkingsverbanden in de regio Flevoland

  Lees over de samenwerkingsverbanden waarin wij vanuit onze Almeerse vestiging participeren

  Samenwerkingsverbanden in de regio Zwolle

  Lees over de samenwerkingsverbanden waarin wij vanuit onze Zwolse vestiging participeren

  Centres of Expertise

  Een Centre of Expertise is een innovatieve en ambitieuze samenwerkingsvorm tussen kennisinstellingen, het bedrijfsleven en de overheid. Centres of Expertise leggen de verbinding tussen het hoger beroepsonderwijs, topsectoren en maatschappelijke uitdagingen door netwerkvorming van lectoren, ondernemers, onderzoekers uit publieke en private instellingen, docenten en studenten. De Centers of Expertise leveren een belangrijke bijdrage aan het bevorderen van zwaartepunten in onderzoek van hogescholen. Lees hieronder over de Centres of Expertise waarin Windesheim samenwerkt.