Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Maatwerk en Incompany

  Banner image

  Nieuwsbrief voor werkgevers

  Over Leven Lang Ontwikkelen in organisaties, met nieuws, waardevolle tips en verhalen uit de praktijk

  Leren en ontwikkelen op maat

  Je medewerkers als groep een opleiding of training aanbieden? Dat kan met onze opleidingen op maat! We hebben expertise in veel verschillende gebieden. Bekijk op deze pagina wat we je kunnen bieden.

  Waarom bij- of nascholing op maat?

   

  • We bereiden het programma van de opleiding of training samen met jullie voor, zo weet je precies wat je krijgt
  • De cases van jouw organisatie staan centraal
  • Na het opleidingstraject is de kennis van de hele groep weer up to date
  • Er is veel ruimte voor interactie
  • De opleiding kan op Windesheim plaatsvinden maar kan ook incompany worden verzorgd, bij jouw organisatie

   

  Onze expertise

  Maatwerk en Incompany voor jouw organisatie

  Wil je met jouw organisatie aan de slag met leren en ontwikkelen? Je medewerkers of teams stimuleren een stap in hun professionele ontwikkeling te zetten? We helpen je daar graag bij! Bekijk op welke gebieden we jouw organisatie met een traject op maat kunnen ondersteunen.

  Wil je als school werk maken van meer en beter bewegen? Of bezig met de dynamiek in onrustige groepen? Wij kunnen je groepsleerkrachten of docenten leren hoe ze dit kunnen aanpakken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden om onze expertise op het gebied van bewegen en sport in te zetten voor jouw organisatie.

   

  Hoe leer je goed samenwerken in een snel veranderende omgeving? In een training of begeleidingstraject op maat kun je hier als organisatie, maar ook individueel, mee aan de slag.

  De economische kennis en vaardigheden van je managers en medewerkers naar een hoger niveau tillen? En als organisatie een stap vooruit zetten? Zet onze expertise in en ontdek hoe we jullie kunnen begeleiden in jullie ontwikkeling.

  Een groep medewerkers met dezelfde scholingsbehoefte tegelijk opleiden is vaak efficiënter en gerichter. Maak gebruik van de voordelen van onze opleidingstrajecten op maat. 

   

  Zoek je begeleiding bij een strategisch vraagstuk? Kijk eens wat wij voor je kunnen betekenen.

  Er liggen enorme uitdagingen op het gebied van logistiek, maar welke mogelijkheden zijn er allemaal? Staat jouw bedrijf voor logistieke vraagstukken? Kijk wat wij voor jullie kunnen betekenen.

  Ben je bezig met professionalisering binnen de school? Een ontwikkelingstraject op maat voor jullie organisatie kan helpen om de volgende stap te zetten!

  Wil je in jullie technische bedrijf samen een verbeterslag maken op het gebied van bijvoorbeeld processen, kwaliteit of duurzaamheid? Kijk hoe wij je daarbij kunnen helpen.

  Heb je behoefte om met je team aan de slag te gaan met jullie ontwikkeling op theologisch of levensbeschouwelijk gebied? Een maatwerktraject voor jouw organisatie kan een oplossing zijn.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Nieuwsbrief voor werkgevers

  Werk jij als HR-adviseur, manager, teamleider of ben jij op een andere manier bezig met de ontwikkeling en scholing van medewerkers in de organisatie waar je werkt? Dan hebben we iets nieuws voor jou: de Nieuwsbrief voor Werkgevers.

  Ontvang om de 2 maanden deze nieuwsbrief gericht op ontwikkeling en scholing, met nieuws over Leven Lang Ontwikkelen, inspirerende verhalen uit de praktijk en tips voor jouw organisatie. Ook houden we je op de hoogte van events van Windesheim voor werkgevers en van de laatste ontwikkelingen in ons aanbod van maatwerk- en incompany trainingen en begeleiding.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief voor werkgevers(opent in nieuw tabblad)

  Learning Flows

  Wil jij binnen je organisatie toe naar een cultuur waarin leren en ontwikkelen voor iedereen vanzelfsprekend is? Gaat dit niet vanzelf, en ben je op zoek naar de manier om hier een impuls aan te geven? Lees hoe onze aanpak 'Learning Flows' daarbij kan helpen.

  Lees verder over Learning Flows

  Talentbenuttingsscan

  Hoe wordt in jouw organisatie het aanwezige talent benut? Heb je hulp nodig bij het in kaart brengen hiervan? Met de talentbenuttingsscan, ontwikkeld door ons Lectoraat Sociale Innovatie, helpen we je op weg en versterken we graag met jou het talentbenuttingsproces in je organisatie.

  Meer over de Talentbenuttingsscan