Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Maatwerk en Incompany

Banner image

Maatwerk voor organisaties

Opleiding op maat of incompany? Neem contact met ons op voor meer informatie

Leren en ontwikkelen op maat

Je medewerkers als groep een opleiding of training aanbieden? Dat kan met onze opleidingen op maat! We hebben expertise in veel verschillende gebieden. Bekijk op deze pagina wat we je kunnen bieden.

Waarom bij- of nascholing op maat?

 

  • We bereiden het programma van de opleiding of training samen met jullie voor, zo weet je precies wat je krijgt
  • De cases van jouw organisatie staan centraal
  • Na het opleidingstraject is de kennis van de hele groep weer up to date
  • Er is veel ruimte voor interactie
  • De opleiding kan op Windesheim plaatsvinden maar kan ook incompany worden verzorgd, bij jouw organisatie

 

Onze expertise

Maatwerk en Incompany voor jouw organisatie

Wil je met jouw organisatie aan de slag met leren en ontwikkelen? Je medewerkers of teams stimuleren een stap in hun professionele ontwikkeling te zetten? We helpen je daar graag bij! Bekijk hieronder op welke gebieden we jouw organisatie met een traject op maat kunnen ondersteunen.
 

Wil je meer informatie over maatwerk voor jouw organisatie? Neem dan direct contact met ons op. 

Neem contact met ons op 

 

Wil je als school werk maken van meer en beter bewegen? Of bezig met de dynamiek in onrustige groepen? Wij kunnen je groepsleerkrachten of docenten leren hoe ze dit kunnen aanpakken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden om onze expertise op het gebied van bewegen en sport in te zetten voor jouw organisatie.

 

Hoe leer je goed samenwerken in een snel veranderende omgeving? In een training of begeleidingstraject op maat kun je hier als organisatie, maar ook individueel, mee aan de slag.

De economische kennis en vaardigheden van je managers en medewerkers naar een hoger niveau tillen? En als organisatie een stap vooruit zetten? Zet onze expertise in en ontdek hoe we jullie kunnen begeleiden in jullie ontwikkeling.

Een groep medewerkers met dezelfde scholingsbehoefte tegelijk opleiden is vaak effici├źnter en gerichter. Maak gebruik van de voordelen van onze opleidingstrajecten op maat. 

 

Zoek je begeleiding bij een strategisch vraagstuk? Kijk eens wat wij voor je kunnen betekenen.

Er liggen enorme uitdagingen op het gebied van logistiek, maar welke mogelijkheden zijn er allemaal? Staat jouw bedrijf voor logistieke vraagstukken? Kijk wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Zoek je begeleiding bij een vraagstuk, bijvoorbeeld over toekomstigbestendig ondernemen of leiderschap? Til jouw onderneming of mkb-bedrijf naar een hoger niveau met onze op maat gemaakte scholingstrajecten.

Ben je bezig met professionalisering binnen de school? Een ontwikkelingstraject op maat voor jullie organisatie kan helpen om de volgende stap te zetten!

Wil je in jullie technische bedrijf samen een verbeterslag maken op het gebied van bijvoorbeeld processen, kwaliteit of duurzaamheid? Kijk hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Heb je behoefte om met je team aan de slag te gaan met jullie ontwikkeling op theologisch of levensbeschouwelijk gebied? Een maatwerktraject voor jouw organisatie kan een oplossing zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief voor werkgevers

Ontvang om de maand de nieuwsbrief voor werkgevers met nieuws over Leven Lang Ontwikkelen, inspirerende verhalen uit de praktijk en tips voor jouw organisatie. Ook houden we je op de hoogte van events van Windesheim voor werkgevers, de laatste ontwikkelingen over ons opleidingsaanbod en de mogelijkheden voor maatwerk- en incompanytrajecten.

Dus ben jij in je werk bezig met de ontwikkeling of scholing van medewerkers, dan is onze nieuwsbrief voor werkgevers iets voor jou!

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor werkgevers(opent in nieuw tabblad)

Leercultuurscan


Hoe leren de medewerkers in jouw organisatie? En hoe worden ze daarin gestimuleerd? Met de leercultuurscan halen we de door jouw medewerkers ervaren leercultuur op. Je ontvangt een rapportage met de uitkomsten en wij geven je adviezen op basis van jouw scores. Hiermee kun je binnen jouw organisatie de leercultuur bespreekbaar maken en verder ontwikkelen waar nodig.

Lees meer over de leercultuurscan

Talentbenuttingsscan

Hoe wordt in jouw organisatie het aanwezige talent benut? Heb je hulp nodig bij het in kaart brengen hiervan? Met de talentbenuttingsscan, ontwikkeld door ons Lectoraat Sociale Innovatie, helpen we je op weg en versterken we graag met jou het talentbenuttingsproces in je organisatie.

Meer over de Talentbenuttingsscan