Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Coaching en Supervisie

Banner image

Coaching of supervisie op maat voor jou of je team?

Neem contact op met Silvia Scholten
Coaching op maat

Coaching om met plezier te blijven werken

Een grote uitdaging voor veel organisaties is het goed laten samenwerken van de mensen in een snel veranderende omgeving. Van de managers wordt verwacht dat ze zich ontwikkelen van sturend naar coachend leidinggevende. En ook de teams en individuele medewerkers moeten stappen zetten in hun ontwikkeling: zij krijgen steeds meer verantwoordelijkheid en beslissingsruimte. Er ontstaat een nieuwe dynamiek. Hoe ga je hier als organisatie, als manager, als team of als medewerker mee om? En hoe voer je over deze veranderingen met elkaar het goede gesprek?

Dat zijn vragen waar wij jou en je organisatie graag bij helpen. We kunnen je ondersteunen als adviseur, supervisor of (team)coach, bijvoorbeeld tijdens een reorganisatie.

Of we maken een ontwikkelingstraject geheel op maat voor jullie trainers, coaches of managers. Bijvoorbeeld op het gebied van teamcoaching, coachend leiderschap of loopbaan- en talentcoaching. Met precies de expertise en vaardigheden die zij zich op dat moment eigen willen maken om hun medewerkers beter te kunnen begeleiden.

Groep studenten zitten buiten in het gras en zijn in gesprek

Gereedschapskist vullen?

Ook als je de gereedschapskist van de trainers en begeleiders van jullie organisatie met extra methodieken wilt aanvullen kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een training provocatief coachen, teamcoaching of procesbegeleiding of een DISC-training die wij voor jullie kunnen verzorgen.

Voor wie?

Voor wie?

Maatwerkopdrachten doen we voor zowel profit- als non-profitorganisaties, in uiteenlopende sectoren. In deze trajecten ondersteunen wij leidinggevenden, teams en medewerkers. Dit kunnen wij doen in de rol van adviseur, trainer, docent of als procesbegeleider van veranderingen. 
 

Waar?

Een maatwerktraject kan zowel bij jou op locatie worden georganiseerd als bij ons op Windesheim. Wil je je eigen organisatie gebruiken als plek om te leren? Of is het juist goed om even met de groep weg te zijn van de dagelijkse hectiek? Wij nemen je overwegingen mee in ons voorstel voor een leertraject voor jouw organisatie.

 

Onze aanpak

Onze aanpak in 5 stappen

 1. Gesprek
  Je hebt een begeleidingsbehoefte. Neem contact met ons op, onze accountmanager komt bij jullie voor een persoonlijk gesprek. Samen maken we helder wat de precieze vraag is.
 2. Voorstel
  Wij werken een voorstel uit met daarin een programma, de financiële investering en de tijdsinvestering die de scholing vraagt van de deelnemers.   
 3. Voortraject
  Na afstemming en accordering van het voorstel werken we samen de details uit. En we geven aan hoe de deelnemers zich kunnen voorbereiden op de opleiding. De planning en de inzet van de juiste trainers en docenten doen we ook in deze fase.  
 4. Opleiding
  Nu start de opleiding. Het programma is zoveel mogelijk gericht op de dagelijkse werksituatie van de deelnemers. Wat ze leren kunnen ze op deze manier direct toepassen in de praktijk.
 5. Evaluatie
  De borging van de leerstof vinden we heel belangrijk. Na afloop van de opleiding evalueren we: brengen de deelnemers het geleerde in de praktijk? Zijn er verbeteringen zichtbaar?
Wat is er mogelijk? Vragen? Neem contact op

Neem eens een kijkje bij onze opleidingen op het gebied van Coaching en Supervisie. Deze opleidingen kunnen wij ook op maat en incompany verzorgen.

Wil je eens in gesprek over de mogelijkheid van een maatwerktraject voor jouw organisatie? Neem contact op met Silvia Scholten(opent in nieuw tabblad)  

In gesprek?

Alle gebieden waarop wij maatwerk en incompany verzorgen

Bewegen en sport     Coaching en Supervisie      Economie, Management en Recht      Gezondheid en Welzijn       Leiderschap    Logistiek    Onderwijs   Techniek en ICT         Theologie en Levensbeschouwing