Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Stage, Praktijk en Comakerships

Banner image

Leren van elkaar

Loop je in jouw organisatie tegen vraagstukken aan die je wilt laten onderzoeken of oplossen, waarvoor jullie geen tijd hebben of niet de juiste kennis in huis? Kijk dan eens of je opdracht geschikt is om door onze studenten te worden opgepakt. Wij leiden onze studenten op tot nieuwsgierige onderzoekers en praktische denkers. Zij onderzoeken jouw vraagstuk en komen met concrete oplossingen. Jij helpt ze aan een zeer leerzame praktijkervaring.

Kijk hieronder welke mogelijkheden er zijn om studenten in te zetten voor jouw organisatie.

Werk samen met studenten

Vind talentvolle studenten voor een stage- of afstudeeropdracht bij jouw bedrijf.

Praktijkopdrachten voor studenten in Almere noemen we Comakerships.

Welke opdracht kunnen studenten oppakken tijdens een les, hackathon of projectweek?

Breng een complex en strategisch vraagstuk in voor onze honours studenten. Zij zetten er graag hun tanden in.

Sterk aan het Werk begeleidt werkgevers en afgestudeerden met een functiebeperking bij het creëren van een werkplek.

Als gastdocent een les verzorgen?

We ontvangen je graag als gastdocent, coach of ervaringsdeskundige tijdens een college. Studenten zijn blij met jouw praktijkervaringen. Je geeft hen de kans kennis te maken met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in je vakgebied. Hiermee draag je bij aan een realistisch beeld van hun toekomstige werkveld. Je kunt veel voor onze studenten betekenen, maar zij ook voor jou. Ze kijken met een frisse blik naar de uitdagingen die je aan ze voorlegt. En wellicht is het ook een eerste ontmoeting met je toekomstige collega’s of stagiairs.

Wil je eens sparren of er een college is waar jij als gastdocent aan kunt bijdragen? Neem contact op met het  Windesheim Informatiecentrum. Zij zorgen dat je aanmelding bij de juiste opleiding terechtkomt. Daarna neemt de opleiding contact met je op. De contactgegevens van het Windesheim Informatiecentrum vind je hieronder.