Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Bruisweek

  Banner image

  Dé start van jouw studententijd

  De Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle; de perfecte manier om je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Het driedaagse programma met je opleiding vindt plaats van maandag 28 tot en met woensdag 30 augustus. Met je klas en je opleiding ga je drie dagen lang op pad. Je mentoren (ouderejaarsstudenten van je opleiding) laten je alvast proeven van het nieuwe studentenleven en maken je wegwijs op de campus en in Zwolle.

  Heb je je ingeschreven voor een opleiding aan hogeschool Windesheim en een studentenaccount ontvangen, dan kun je je via onderstaande link aanmelden voor de Bruisweek.

  Meld je hier aan(opent in nieuw tabblad)

  Sign up here(opent in nieuw tabblad)

  Het programma en alle informatie rondom de Bruisweken kun je vinden op www.bruisweken.nl(opent in nieuw tabblad).

  Plaats de website tussen je favorieten zodat je altijd op de hoogte bent van eventuele wijzigingen in het programma. De site zal naarmate de introductie nadert regelmatig een update krijgen, dus houdt hem in de gaten om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

  Wat kun je verwachten?

  Een bruisend introductieprogramma met voor elk wat wils. De Bruisweek biedt grootse evenementen, maar ook sfeervolle kleinschalige activiteiten. De interactieve Citytour Zwollopoly brengt je langs alle highlights van Zwolle. De organisatie zorgt voor lekkere maaltijden op maandag en dinsdag, zodat je met een goede bodem naar het avondfestival in de binnenstad vertrekt als je daarvoor kiest. Het avondfestival biedt veel leuke feesten, comedyacts in het theater, games, film, livemuziek, dance in Hedon en vooral heel veel gezelligheid in de Zwolse horeca. Een uitgebreid cultureel programma en een rijk scala aan sportieve activiteiten maken deze introductie compleet.

  Mocht je al deze gezelligheid een beetje overweldigend vinden, dat snappen we. Er zijn best dingen waar je misschien tegen op kijkt zoals met studiegenoten die je nog niet kent gelijk drie dagen intensief optrekken en met een onbekende studiegenoot in een tentje slapen. Onze ervaring is dat studenten het beleven als een leuke introductie waardoor je extra soepel aan je studie begint, want je kent iedereen al! Het belangrijkste motto is: alles mag, maar niets moet!

  Studentenverenigingen

  Wil je naast je klas meer mensen in Zwolle leren kennen? Word dan lid van een studentenvereniging. Aansluitend op de opleidingsintroductie kun je vanaf woensdag 30 augustus mee gaan met de intro van diverse studentenverenigingen.

  Bekijk welke verengingen er zijn

  Veelgestelde vragen

  Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met je opleiding.