Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Logistiek

Banner image

Advies over een maatwerk- of incompanytraject?

Neem contact met ons op
Logistieke vraagstukken

Logistieke vraagstukken? Wij denken graag mee

Er liggen enorme uitdagingen op het gebied van logistiek, maar welke mogelijkheden zijn er allemaal? Wij denken graag mee en bieden daarom flexibele opleidingstrajecten over logistiek aan. Zijn er vragen binnen jouw bedrijf over logistieke processen? Of kom je als bedrijf ergens niet uit? 

In een maatwerktraject kleuren we het programma in de context van jullie bedrijf in. Tijdens de training bouwen jullie verder op de professionele kennis die al in het team aanwezig is. Zo zet je met zijn allen de volgende stap.

Drie studenten zitten aan tafel met post-its, pennen en laptops
Voor wie?

Voor wie?

Maatwerkopdrachten verzorgen we voor bedrijven met een logistiek karakter in onze regio. In deze trajecten scholen wij groepen managers of medewerkers, maar ook multidisciplinaire groepen.  

Waar?

De maatwerktrajecten kunnen zowel incompany worden georganiseerd als op hogeschool Windesheim. Wil je jullie eigen werkomgeving gebruiken als plek om te leren? Of wil je juist in een andere omgeving aan de slag met jullie bedrijfsvraagstukken? Wij nemen je overwegingen mee in ons voorstel voor een opleidingstraject voor jouw organisatie.

Onze aanpak
Meisje en jongen plakken post-it op bord

Onze aanpak in 5 stappen

 1. Gesprek
  Je hebt een opleidingsvraag. Neem contact met ons op, onze accountmanager komt bij jullie voor een persoonlijk gesprek. Samen maken we helder wat de precieze leervraag is.
 2. Voorstel
  Wij werken een voorstel uit met daarin een programma, de financiële investering en de tijdsinvestering die de scholing vraagt van de deelnemers.   
 3. Voortraject
  Na afstemming en accordering van het voorstel werken we samen de details uit. En we geven aan hoe de deelnemers zich kunnen voorbereiden op de opleiding. De planning en de inzet van de juiste trainers en docenten doen we ook in deze fase.  
 4. Opleiding
  Nu start het opleidingstraject. Het programma is zoveel mogelijk gericht op de dagelijkse werksituatie van de deelnemers. Wat ze leren kunnen ze op deze manier direct toepassen in de praktijk.
 5. Evaluatie
  De borging van de leerstof vinden we heel belangrijk. Na afloop van de opleiding evalueren we: brengen de deelnemers het geleerde in de praktijk? Zijn er verbeteringen zichtbaar?
Mogelijkheden

Neem eens een kijkje bij onze opleidingen op het gebied van logistiek. Deze opleidingen kunnen wij ook op maat en incompany verzorgen.

Wil je eens in gesprek over de mogelijkheid van een maatwerktraject voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact op

Alle gebieden waarop wij maatwerk en incompany verzorgen

Bewegen en sport       Coaching en Supervisie      Economie, Management en Recht        Gezondheid en Welzijn       Leiderschap     Logistiek      Onderwijs      Techniek en ICT         Theologie en Levensbeschouwing