Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Studentenstad Zwolle

  Banner image
  Welkom in Zwolle

  Welkom in Zwolle!

  Zwolle is een supergezellige studentenstad. Lekker overzichtelijk en toch bruisend. Met een mooi historisch centrum, gezellige terrasjes, restaurants en leuke kroegen waarin jij je tot in de late uurtjes kunt vermaken.

  Wist je bijvoorbeeld dat in Zwolle ieder jaar het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland(opent in nieuw tabblad) wordt georganiseerd? En dat je je favoriete artiesten kunt bezoeken in Hedon(opent in nieuw tabblad), hét poppodium van onze stad? Kijk voor meer informatie over op kamers in Zwolle, maar ook studentenverenigingen, bijbaantjes en meer op Studeren in Zwolle(opent in nieuw tabblad).

  Bruisweek (introweek)

  Bruisweek

  De Bruisweek is de introductieweek van Zwolle. Dé perfecte manier om je opleiding, de stad, studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen.

  Met je medestudenten, klas en opleiding ga je activiteiten ondernemen. Je mentoren (ouderejaars studenten) laten je proeven van het studentenleven en maken je wegwijs op de campus.

  Meer informatie over de Bruisweek

  Studentenverenigingen

  Studentenverenigingen

  Wil je graag nieuwe mensen leren kennen en vrienden maken in Zwolle? Dan is een studentenvereniging wat voor jou! Het geeft je veel connecties, waardoor je bijvoorbeeld makkelijker een kamer vindt. En niet onbelangrijk: er worden veel leuke activiteiten georganiseerd!

  Bekijk alle studentenverenigingen in Zwolle

  Op kamers

  Op kamers in Zwolle

  Op zoek naar een kamer in Zwolle? We geven je graag wat tips!

  En wat vinden zij van het Zwolse studentenleven?

  Teaser image

  Babette, Sportkunde

  Teaser image

  Janne, Journalistiek