Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Starten in februari

  Home(opent in nieuw tabblad) / Starten in februari

  Wil jij starten in februari?

  Dat kan bij Windesheim! Bekijk onze opleidingen in Zwolle en Almere en ontdek bij welke studie jij in februari nog kunt starten. Of je nou gaat voor voltijd, duaal of deeltijd, wij helpen je graag verder bij het maken van jouw keuze. 

  Meer weten over ons aanbod? Bezoek dan eens onze open avond voor deeltijdopleidingen of de open dag voor voltijdopleidingen!

  Open avond   Open dag

  Opleidingen

  De onderstaande opleidingen zijn in februari 2023 van start gegaan. Medio zomer komt het overzicht met opleidingen die in februari 2024 beginnen.

  Bewegen en Educatie

  • Bachelor Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo), voltijd
  • Bachelor Leraar Godsdienst en Levensbeschouwing (tweedegraads), voltijd en deeltijd
  • Bachelor Hbo Theologie, voltijd en deeltijd
  • Master Leraar Godsdienst (eerstegraads), deeltijd

  Business, Media en Recht

  Gezondheid en Welzijn

   Techniek

  • Ad Technische bedrijfskunde, deeltijd
  • Bachelor Technische Bedrijfskunde, deeltijd

  Flevoland/Almere

  Aanmelden

  Toelating

  Check of jij toelaatbaar bent voor de opleiding die jij wilt gaan volgen. Met een mbo-, havo- of vwo-diploma én het juiste profiel op zak, kun je starten bij een bacheloropleiding of Associate degree. Wil je starten met een post-hbo, module, cursus of master? Dan heb je een afgeronde hbo-opleiding nodig als basis. Past je profiel niet? Bekijk dan of een deficiëntietoets of 21+-toets iets voor je is.

  Check de toelatingseisen voor voltijdopleidingen

  Check de toelatingseisen voor deeltijdopleidingen

  Aanmelden

  Let op: wil je de Pabo doen? Check dan op tijd of je op basis van je diploma nog een extra toets moet afleggen. Wil je starten met een post-hbo-opleiding, cursus of module? Deze starten soms op andere momenten dan onze bacheloropleidingen. Kijk op de opleidingspagina wanneer deze van start gaat.

  Als je start in februari, stroom je niet in een bestaande klas of in een bestaand schooljaar in. Je start in een nieuwe groep tegelijk met anderen die ook in februari beginnen.

  Lees meer over aanmelden