Onderzoeksthema Technologie

10 Resultaten
 1. Hergebruik composiet uit treinen als vlokken in beton 01 december 2017

  Onderzoeksproject (afgerond): In treinstellen die Nedtrain onderhoudt, bevinden zich onderdelen bestaand uit thermohardend glasvezel bevattend composiet. Dit materiaal laat zich niet meer opsmelten en is dus lastig te recyclen.
  Lees verder
 2. RAAK MKB - Industrieel hergebruik van end-of-life thermoharde composieten 22 augustus 2017

  Onderzoeksproject (lopend) - We onderzoeken of de nieuw ontwikkelde methode voor het hergebruiken van EoL thermoharde composieten op een technisch en economisch verantwoorde wijze in de praktijk kan worden ingezet.
  Lees verder
 3. Hergebruik thermoharde composieten - KIEM VANG 5 10 februari 2017

  Onderzoeksproject (afgerond) - In het KIEM VANG-project 5 gaat het om een symposium over hergebruik van thermoharde composieten.
  Lees verder
 4. Hergebruik thermoharde composieten - KIEM VANG 6 10 februari 2017

  Onderzoeksproject (afgerond) - In het KIEM VANG-project 6 gaat het om oeverbeschoeiing van hergebruikt composiet – onderzoek naar vervaardiging en toepassing.
  Lees verder
 5. Hergebruik thermoharde composieten - KIEM VANG 3 10 februari 2017

  Onderzoeksproject (afgerond) - In het KIEM VANG-project 3 gaat het om hergebruik van thermoharde composieten - onderzoek van de verwerking van end-of-life-producten tot versterkingselementen.
  Lees verder
 6. Hergebruik thermoharde composieten - KIEM VANG 4 10 februari 2017

  Onderzoeksproject (afgerond) - In dit KIEM VANG-project 4 gaat het om hergebruik van thermoharde composieten - onderzoek naar verwerking tot vlokken als grondstof voor VVK-OSB.
  Lees verder
 7. Hergebruik thermoharde composieten - KIEM VANG 2 10 februari 2017

  Onderzoeksproject (afgerond) - In het KIEM VANG-project 2 gaat het om hergebruik van thermoharde composieten - onderzoek van mogelijke producten en toepassingen.
  Lees verder
 8. CompoWorld - Remanufacturing Composites 09 februari 2017

  Onderzoeksproject (afgerond) - In dit project is onderzoek gedaan naar ‘remanufacturing composiet’.
  Lees verder
 9. Hergebruiken van vezelresten uit het CSTDRP-proces - KIEM VANG 7 09 februari 2017

  Onderzoeksproject (lopend) - In dit KIEM VANG project 7 wordt onderzoek gedaan naar het hergebruiken van vezelresten uit het CSTDRP-proces voor het maken van nieuwe composietproducten.
  Lees verder
 10. Hergebruik thermoharde composieten - KIEM VANG 1 01 oktober 2015

  Onderzoeksproject (afgerond) - In het KIEM VANG-project 1 gaat het om het hergebruiken van thermoharde composietproducten die het einde van de gebruiksfase bereikt hebben en worden aangemerkt als ‘afval’.
  Lees verder