Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Dr. ir. Geert Heideman, associate lector

  • Lectoraat Kunststoftechnologie
Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Dr. ir. Geert Heideman

Sinds 2012 is Geert Heideman onze associate lector Kunststoftechnologie. Hij trekt de programmalijn Additive Manufacturing dat in het teken van industrieel 3D-printen staat. 

Neem contact op met het lectoraat(opent in nieuw tabblad)

Volg Geert op LinkedIn(opent in nieuw tabblad)

Onderzoeksfocus

Geert is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van polymeer- en rubbertechnologie en trekt binnen het lectoraat tevens al jaren de programmalijn Additive Manufacturing (industrieel 3D-printen).  

Opleiding

Geert heeft chemische technologie gestudeerd aan de Universiteit Twente, waar hij is gepromoveerd in de rubbertechnologie.

Onderzoekservaring

Van 2004 tot 2012 heeft Geert functies bekleed in het toegepast industrieel onderzoek bij National Starch & Chemical (member of the ICI group), later Henkel Nederland. Eerst als research chemist, actief in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten voor de Diecasting- en Forging-industrie en voor de ondersteuning en verbetering van bestaande productieprocessen. Vanaf 2007 was Geert verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe productlijnen en technische ondersteuning bij de marktintroductie in Europa.

Lees meer over het lectoraat Kunststoftechnologie