Header verpleegkunde

Introductie

Studeren begint met een introductie. Je ontmoet klasgenoten en docenten en krijgt een rondleiding op de Campus. Ontdek hoe leuk Zwolle is.

Start van de opleiding

De lessen starten op de eerste maandag in september. Je rooster ontvang je in augustus. Voorafgaand aan de start van de opleiding vinden de introductiedagen plaats. Hieronder lees je meer over de introductiedagen.

Introductie op de Campus

Tijdens de introductiedag(en) leer je je nieuwe klasgenoten kennen. Je krijgt een rondleiding op de Campus en praktische informatie over studeren op Windesheim. Meer informatie over de introductie ontvang je na je aanmelding bij de opleiding.

Introductie in Zwolle: Bruisweek

Foto met feestende studenten bij Memphis ManiacsDe HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle. Je leert je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier kennen. Het driedaagse programma bestaat uit activiteiten zoals een interactieve Citytour, een avondfestival, films, feesten, musea, dance en meer. Bovendien slaap je gezamenlijk op een centrale slaaplocatie. Hoe jouw Bruisweek eruit ziet, is afhankelijk van welke opleiding je volgt. Samen met jouw klas doorloop je namelijk een programma wat door jouw opleiding is samengesteld. Aansluitend op de HBO Bruisweek, kun je ook deelnemen aan een van de introducties van Zwolse studentenverenigingen. Kijk op bruisweken.nl voor meer informatie.