Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Keuzegids Hbo 2023

  Hogeschool Windesheim is net als afgelopen jaren ook nu weer de op één na beste grote hogeschool van Nederland volgens de Keuzegids Hbo 2023 en Elsevier Beste studies. Daarnaast zijn achttien bacheloropleidingen en twee Ad-opleidingen beoordeeld als topopleidingen in de Keuzegids. Een resultaat waar we trots op zijn!

  Een opleiding is een ‘topopleiding’ als het een score van 75 punten of hoger heeft en duidelijk hoger wordt beoordeeld dan het landelijke hbo-gemiddelde (60 punten). Bij Windesheim zijn dit de topopleidingen:

  Almere

  Zwolle

  Wil je meer weten over onze opleidingen? Bezoek dan onze (online) open dagen(opent in nieuw tabblad) of vraag een opleidingsflyer(opent in nieuw tabblad) aan. Via Instagram (@hogeschoolwindesheim(opent in nieuw tabblad) & @windesheimflevo(opent in nieuw tabblad)) maak je kennis met onze studenten & opleidingen.

  Over de Keuzegids
  De Keuzegids is een onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. De beoordeling is gebaseerd op studentenoordelen uit de Nationale Studenten Enquête 2022 (NSE) en studiesuccescijfers van de Vereniging Hogescholen (VH).