Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Keuzegids Hbo 2024

Banner image

Zegel Beste grote Hogeschool 2e plaats Keuzegids 2023

Hogeschool Windesheim is net als afgelopen jaren ook nu weer de op één na beste grote hogeschool van Nederland volgens de Keuzegids Hbo 2024 en Elsevier Beste Studies. Daarnaast zijn twaalf bacheloropleidingen beoordeeld als topopleidingen in de Keuzegids. Een resultaat waar we trots op zijn!

Een opleiding is een ‘topopleiding’ als het een score van 75 punten of hoger heeft en duidelijk hoger wordt beoordeeld dan het landelijke hbo-gemiddelde (60 punten). Bij Windesheim zijn dit de topopleidingen:

Topopleiding Almere

Topopleidingen Zwolle

Wil je meer weten over onze opleidingen? Bezoek dan onze (online) open dagen of vraag een opleidingsflyer aan. Via Instagram (@hogeschoolwindesheim(opent in nieuw tabblad) & @windesheimflevo(opent in nieuw tabblad)) maak je kennis met onze studenten & opleidingen.

Over de Keuzegids

De Keuzegids is een onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. De beoordeling is gebaseerd op studentenoordelen uit de Nationale Studenten Enquête 2023 (NSE) en studiesuccescijfers van de Vereniging Hogescholen (VH).