Header verpleegkunde

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de opleiding Verpleegkunde in Zwolle kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je te ontdekken of de opleiding Verpleegkunde bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel gerust vragen aan docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Proefstuderen

Kom je proefstuderen bij de opleiding Verpleegkunde dan krijg je drie colleges. Deze colleges kunnen bestaan uit een les verpleegkunde, communicatieve vaardigheden, gedragswetenschappen of medische kennis. Daarna krijg je een rondleiding, gegeven door studenten. Zo krijg je een indruk van de lessen die gegeven worden, kun je de sfeer proeven en al je vragen stellen.

Meer info over meelopen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een Matchingsdag. Je krijgt een uitnodiging voor een Matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de Matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum.

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.