Lerarenopleiding Gezondheid en Welzijn

Praktische informatie

Lees alles over inschrijven, kosten en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven

Is de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn dé studie voor jou? Schrijf je dan voor 1 mei in voor deze opleiding. Door je op tijd in te schrijven, hebben wij de ruimte om jouw start goed voor te bereiden. Je krijgt bijvoorbeeld een uitnodiging voor een matchingsdag waarin we samen met jou kijken of de opleiding goed bij jou past.

Schrijf je direct in

Studiekosten

Als student betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn nog extra kosten zoals studiemateriaal, boeken, excursies en een VOG.

Lees meer over de studiekosten

Studievoorlichting

Onze studenten en docenten helpen je te ontdekken of de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie. Maak ook gebruik van de meeloopdagen, meld je daarvoor via de website van Windesheim aan.

Lees meer over de voorlichtingsmomenten

Toelating

Een mbo-, havo- of vwo-diploma op zak? Dan mag je de opleiding volgen. Lees waar je verder aan moet voldoen.

Lees meer over de toelating

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat goed aan? Windesheim helpt je graag! Zo zijn er verschillende minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden faciliteiten als de WINcubator,een speciale ruimte voor studentondernemers in gebouw X. Lees meer.

Studentbegeleiding

We gaan er vanuit dat je er zelf alles aan doet om je studiepunten te behalen. Maar heb je behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim je op verschillende manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier.

Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn via afstandsleren

Je kunt deze opleiding ook volgen op afstand, we noemen dat ‘afstandsleren’. Je studeert dan thuis. Er is sprake van een vast tempo waarbij het studierooster en deadlines het ritme aangeven. Ook zijn er verdeeld over het jaar contactdagen op dinsdagen gepland. Lees meer over de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn via afstandsleren.

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.