Financiën

Wat zijn de kosten voor een deeltijdopleiding, master, post-hbo of cursus?

Volg je een bachelor- of masteropleiding, dan betaal je in de meeste gevallen jaarlijks collegegeld. Op deze webpagina vind je alle info over het collegegeld. De kosten van een post-hbo-opleiding verschillen per opleiding. Kijk hiervoor in de lijst met post-hbo-opleidingen die Windesheim aanbiedt. De kosten voor een cursus verschillen per cursus. Ga naar dit overzicht en kies de cursus waarin je geïnteresseerd bent, je vindt onder het kopje ‘Praktische informatie’ de kosten van de cursus.

Kan ik in termijnen betalen?

Nadat je via Studielink een inschrijvingsverzoek hebt gedaan voor een bachelor-, master-, of Ad-opleiding, kun je in je Studielinkaccount bij je to-do-overzicht de betaling regelen. Wanneer je kiest voor termijnbetaling zal het collegegeld in 8 termijnen geïnd worden.

Denk er om: wanneer je ons machtigt na 15 september dan is dit te laat voor de eerste termijn; er blijven dan nog 7 termijnen over die geïnd worden omdat de eerste termijn inning al geweest is. De eerste en tweede termijn worden dan op 26 oktober tegelijk geïnd.

Voor de duidelijkheid:
Je kunt het collegegeld niet in termijnen betalen, je kunt Windesheim wel machtigen het collegegeld in termijnen te innen. Wanneer je het collegegeld zelf wilt overmaken kan dat alleen wanneer je het totaalbedrag overmaakt vóór de startdatum. Zie Sharenet voor meer informatie over de betaling onze handleiding Digitale Incasso via Studielink.

Ook bij post-hbo-opleidingen en cursussen kun je in termijnen betalen. Voorwaarde is dat de studie langer duurt dan een half jaar. Bij studies korter dan een half jaar kun je niet in termijnen betalen.