Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
8 mei

Online open college: Persoonlijk leiderschap in verandering(en) #Windesheimdeelt

  • Online
  • 16.00 uur - 17.00 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

Voor het online open college
Home(opent in nieuw tabblad) / Online open college Persoonlijk leiderschap in verandering(en)

Persoonlijk leiderschap in verandering(en)

In dit online open college verkennen we de essentie van verandering en persoonlijk leiderschap. Ontdek hoe je als professional persoonlijk leiderschap kunt inzetten om succesvol te schakelen door veranderingen in organisaties. Je ontdekt wat verandering vraagt van de mensen die ze doormaken en vormgeven. Ook leer jij hoe je als professional persoonlijk leiderschap kunt gebruiken om succesvol te veranderen.

Persoonlijk leiderschap gaat over de regie nemen over jezelf en je leven. Je leert bewust te handelen in lijn met jouw waarden en visie, terwijl je een dieper inzicht krijgt in verandermanagement, persoonlijk leiderschap en de psychologie van verandering. 

 

Over de docenten

Loes Visscher is docent en deeltijd coördinator van de Associate degree Management. Zowel het management van veranderingen als wat verandering met de mensen doet, vindt zij interessant. 

Sven Lindeboom is docent en communicatietrainer. Hij houdt zich bezig met vragen als: hoe neem je als organisatie op een succesvolle manier je medewerkers mee in een verandering? En hoe krijg je ze in beweging? 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rebecca Runsink via r.a.runsink@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Delen via: