Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
22 mei

Online open college: Ontdek de impact van verandering in kleine maar significante stappen #Windesheimdeelt

  • Online
  • 16.00 uur - 17.00 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

Voor het online open college
Home(opent in nieuw tabblad) / Online open college Ontdek de impact van verandering in kleine maar significante stappen

Ontdek de impact van verandering in kleine maar significante stappen

Bij impact maken denken we vaak groots. Dat terwijl de kracht juist in de eenvoud en focus kan liggen. In dit online open college gaan we in op continu veranderen en verbeteren. Continu veranderen klinkt heel mooi, maar blijkt soms ontzettend lastig in de praktijk. Toch zijn er praktische tools en middelen die je kunt inzetten om jezelf als team te blijven vernieuwen en de energie erin te blijven houden.

In dit online open college presenteren we een concept met hulpmiddelen om continue verandering te realiseren en een cultuur te creëren waar leren en verbeteren centraal staat. We geven voorbeelden uit de praktijk en praktische tips die je kan toepassen in jouw eigen werkomgeving.

 

Over de docenten

Terrence Bos is trainer, coach en consultant op het gebied van Lean en continu verbeteren. Ook is hij werkzaam als opleidingsmanager bij de opleiding Logistics Management. Terrence leert mensen in processen te denken en deze vervolgens te verbeteren. Daarnaast helpt hij teams met het vormgeven van structuur en cultuur om continu te kunnen verbeteren. Tevens is Terrence gecertificeerd Kata-coach. Via deze methode zet hij individuen en groepen in hun kracht door in kleine stappen gericht naar een bepaald doel te werken.

Rick Elschot is programmaleider van het expertisegebied Continu Verbeteren bij hogeschool Windesheim. Daarnaast is hij werkzaam als docent en trainer op het gebied van Lean, Lerende Organisatie en Veranderkunde, met als voornaamste rode draad: hoe creëer je een cultuur van continu verbeteren? Rick heeft een passie voor het vertellen van verhalen en is sinds 2022 docent bij de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van Storytelling.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rebecca Runsink via r.a.runsink@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Delen via: