technische bedrijfskunde

Lestijden en studielast

Wanneer start de opleiding? En hoeveel tijd gaat het volgen van de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde jou ongeveer kosten?

Start

Je kunt zowel in februari als in september starten met de opleiding. Neem contact op met Arend Jan Pleizier via het contactformulier voor een studieadviesgesprek waarin het werken met leeruitkomsten  en de volgorde van te volgen modules wordt besproken. Bekijk het overzicht van alle modules van de opleiding. 

Studieduur

De volledige vierjarige bacheloropleiding bestaat uit 48 leeruitkomsten geclusterd in modules van elk een half jaar (30 ECTS per stuk). Op basis van vooropleiding(en) en aanwezige kennis en ervaring zijn vrijstellingen mogelijk waarmee je je jouw studieprogramma kunt verkorten.

Studiebelasting

De studielast bedraagt gemiddeld zo’n 20 tot 24 uur per week (inclusief de contacturen). Naast de lesdag van 8 uur, besteed je 12-16 uur aan opdrachten en zelfstudie. De werkelijke studielast is afhankelijk van gevolgde vooropleiding(en) en relevante werkervaring.

Lesdag en -tijden

De lesdag is afhankelijk van je startmoment:

Startmoment Lesdag Tijd
februari 2020 dinsdag 12.30 - 20.30 uur, incl. pauzes
september 2020 donderdag 12.30 - 20.30 uur, incl. pauzes

De lesdagen zijn gevuld met klassikale lessen, vaardigheidstraining en/ of projectbegeleiding. Blended learning (thuis en/of op de werkplek) maakt ook deel uit van je studie.