Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Toegepaste Technische Bedrijfskunde

  • Deeltijd
  • € 3600,00
  • Module
  • September & februari
  • Zwolle
  • 1 jaar
  • Deze module is een onderdeel van: Technische Bedrijfskunde in Zwolle (Associate degree, deeltijd en duaal), Technische Bedrijfskunde in Zwolle (deeltijd)
Banner image

Is deze module echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Toegepaste Technische Bedrijfskunde
Introductie

Wil jij nieuwe skills opdoen in een bachelormodule?

Deze bedrijfskundige module kun je als technisch professional zelf samenstellen. Jij bepaalt waaraan jij werkt voor de loopbaanontwikkeling die jij ambieert. Je hebt keuze uit meer dan 50 onderwerpen en thema’s om de combinatie te maken die past bij jou.

Je traint vaardigheden, ontwikkelt kennis en realiseert het vervolgens binnen je eigen werkpraktijk. Om je te ondersteunen krijg je een eigen loopbaancoach die met jou de keuzes maakt binnen het aanbod van de opleiding Technische Bedrijfskunde in Zwolle.

Nieuwsbrief professionals(opent in nieuw tabblad) 

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

1 lesdag van 8 uur per week (online en) op onze campus in Zwolle

Flexibel modules volgen

Flexibel onderwijs

Door flexibel onderwijs te volgen kun je stapelen tot een volledig diploma. Of je kiest een of twee modules uit die passen bij wat je wilt leren. Zo voer jij de regie en stippel je zelf de eindbestemming en tijdsduur van jouw leerroute uit. Een module komt altijd uit het aanbod van een erkende bacheloropleiding, in dit geval de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde.

Bekijk alle losse modules van Technische Bedrijfskunde

Doe een stukje studie

Jij kiest welke modules je volgt én wanneer. Dit houdt in dat een opleiding in stukjes is geknipt en dat je je in een onderwerp verdiept waarmee jij straks de meeste winst behaalt, voor jezelf en/of jouw organisatie. Onze modules:

  • Zijn flexibel mét de optie om te stapelen
  • Volg je samen met reguliere studenten
  • Gaan over afgebakende thema's uit erkende opleidingen
Dit levert de module je op

Dit voeg je toe op je cv

Je hebt een loopbaanontwikkelingstraject Technische Bedrijfskunde doorlopen en de kennis ervan direct toegepast in je eigen praktijk. Je bent zowel persoonlijk als professional gegroeid in je rol als technisch professional en hebt ook geprofiteerd van specifieke bedrijfskundige kennis en vaardigheden die binnen Technische Bedrijfskunde worden aangeboden.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle september 2024 Aanmelden
Zwolle februari 2025 Aanmelden
Kosten

Wat kost de module?

Je betaalt € 3600,- voor de hele module. Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch

Heb je nog vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur