Meer weten over onze deeltijdopleidingen?
Tijdens onze open avond helpen we je graag bij het vinden van een passende deeltijdopleiding. Of je nu toe bent aan iets nieuws, juist verder wilt verdiepen of switchen van baan. Zet de volgende stap in je carrière.
De open avond in Zwolle is op woensdagavond 19 maart, van 18.30 - 21.30 uur.
Algemene informatie
-
-
Informatiemarkt
Je bent welkom op onze open avond van 18.30 - 21.30 uur. De voorlichtingsrondes zijn op de volgende tijden:
Algemene informatiemarkt 18.30 - 21.30 uur Kennis- en inspiratiesessies 18.30 - 19.15 uur 1e opleidingsvoorlichtingsronde 19.30 - 20.15 uur 2e opleidingsvoorlichtingsronde 20.30 - 21.15 uur Maak kennis met docenten van verschillende opleidingen. Laat je informeren over ons brede opleidingsaanbod en algemene informatie zoals toelating, aanmelden en kosten op de informatiemarkt. De informatiemarkt vind je in gebouw X. Docenten en medewerkers zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.
-
Persoonlijk adviesgesprek
Twijfel je nog tussen specifieke opleidingen binnen een interessegebied? Of heb je nog laatste vragen voordat je naar de open avond gaat? Plan dan een online persoonlijk adviesgesprek in op maandag 17 of dinsdag 18 maart met één van onze studieadviseurs. En kom erachter welke opleiding het beste bij jou past!
-
Associate degree: iets voor jou?
Is het tijd voor de volgende stap op hbo-niveau, maar vind je 4 jaar studeren te lang? Doe dan een praktijkgerichte, 2-jarige Associate degree op z'n Windesheims! Maar wat is een Associate degree en is het iets voor jou? In deze online voorlichting op dinsdag 18 maart om 19.00 uur vertellen we alle ins- en outs over deze studievorm.
Aanmelden voorlichting Associate degree(opent in nieuw tabblad)
-
Kennis- en inspiratiesessies
Bekijk hieronder welke kennis- en inspiratiesessies er allemaal te zien zijn tijdens onze open avond. Deze sessie kun je volgen van 18.30 - 19.15 uur.
-
-
Carrièreswitch
Carrièreswitch naar het onderwijs
Wil jij je laten omscholen naar het onderwijs? Of wil je onderzoeken of het docentschap iets voor jou is? Of je nu interesse hebt om je om te scholen, je huidige baan wil combineren met lesgeven? Of simpelweg wilt ontdekken of het onderwijs bij je past. Tijdens de sessie Carrièreswitch naar het onderwijs neemt docent Jurrian Bijsterbosch je mee in de mogelijkheden en de opleidingen. Ook vertelt Jurrian hoe je jouw vaardigheden kunt inzetten om de volgende generatie te inspireren. Kom ontdekken of lesgeven jouw volgende stap is! Deze sessie is om 18.30 uur.
Aanmelden voorlichting carrièreswitch onderwijs(opent in nieuw tabblad)
Carrièreswitch naar zorg en welzijn
Heb je ooit gedacht aan omscholen naar de zorg, maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens de sessie Carrièreswitch naar de zorg laten we je zien welke kansen er liggen binnen verschillende bacheloropleidingen in zorg en welzijn. Misschien droom je er al een tijd van, maar vraag je je af of het haalbaar is? Of ben je niet meer tevreden met je huidige werk? Zoek je iets waarin je echt het verschil kunt maken? Docent Verpleegkunde Marrie Verboom vertelt je alles over de mogelijkheden. Marrie helpt je inzicht te krijgen in de eerste stappen naar een zinvolle carrière in zorg en welzijn. Deze sessie is om 18.30 uur.
Aanmelden voorlichting carrièreswitch zorg(opent in nieuw tabblad)
Let op: deze voorlichtingen staan in het aanmeldformulier onder kennis- en inspiratiesessies.
-
Van mbo naar hbo
Wil je de overstap maken van mbo naar hbo, maar weet je niet precies hoe je dit aanpakt? Tijdens deze inspiratiesessie nemen docent Frank Huising en student Esmee Hooglander je mee in hun ervaringen. Ze delen praktische tips en inzichten over wat je kunt verwachten. En vertellen hoe je jezelf het beste voorbereidt op deze stap. Deze sessie is om 18.30 uur.
Aanmelden voorlichting van mbo naar hbo(opent in nieuw tabblad)
Let op: deze voorlichting staat in het aanmeldformulier onder kennis- en inspiratiesessies.
-
Hoe word ik coach?
Denk jij er wel eens over om anderen te begeleiden op hun pad naar groei en ontwikkeling? Wil je mensen helpen het beste uit zichzelf te halen en ze ondersteunen bij het bereiken van hun doelen? Dan is coaching misschien wel iets voor jou! Maar hoe word je eigenlijk coach? Een succesvolle coach beschikt niet alleen over een luisterend oor, goede gespreksvaardigheden en empathie, maar ook over gedegen expertise die nodig is om cliënten écht vooruit te helpen.
Welke stappen moet je nemen om professioneel aan de slag te gaan in dit vakgebied? De eerste stap in het proces van coach worden is onderzoeken of coaching bij je past. Tijdens deze inspiratiesessie vertellen Nanja Visser-Vos en Frouk Willering wat je nodig hebt om een goede coach te worden en hoe je de eerste stappen kunt zetten richting een carrière als coach. Deze sessie is om 18.30 uur.Aanmelden voorlichting coach worden(opent in nieuw tabblad)
Let op: deze voorlichting staat in het aanmeldformulier onder kennis- en inspiratiesessies.
-
Hoe bevalt studeren in deeltijd?
Wil jij naast je werk een studie volgen? Maar heb je een drukke baan, misschien een gezin of heb je het gevoel dat je tijd te kort komt? En ben je benieuwd hoe je dit goed aanpakt? Tijdens deze sessie vertellen deeltijdstudenten Merle en Leanne hoe zij de combinatie tussen studie, werk en privé ervaren. De sessie begint om 18.30 uur.
Aanmelden inspiratiesessie studeren in deeltijd(opent in nieuw tabblad)
Let op: deze voorlichting staat in het aanmeldformulier onder kennis- en inspiratiesessies.
-
Hoe geef ik mijn loopbaan een vervolg?
Het gevoel bekruipt je dat je weer door wilt. Dat je je verder wilt ontwikkelen, een switch wilt maken of dat je je wilt verdiepen en door wilt als specialist. Of misschien wil je juist wel blijven waar je bent. Maar, hoe doe je dat? Waar begin je, wat is slim, wat moet ik vooral niet doen?
In deze inspiratiesessie neemt loopbaancoach Elsa Rozema je mee op een korte reis door dit proces. Ze is als studiekeuze- en loopbaancoach verbonden aan Hogeschool Windesheim. De sessie start om 18.30 uur.Aanmelden inspiratiesessie studiekeuze- en loopbaancoaches(opent in nieuw tabblad)
Let op: deze voorlichting staat in het aanmeldformulier onder kennis- en inspiratiesessies.
-
Opleidingen tot ervaringsdeskundigheid
Wil je ontdekken hoe je jouw eigen ervaringskennis professioneel kunt inzetten? Tijdens deze inspiratiesessie geeft docent Leonie de Quelerij een helder beeld van de mogelijkheden om opgeleid te worden tot ervaringsdeskundige bij Windesheim. Je krijgt informatie over ervaringskennis en deskundigheid, over de verschillende leerroutes en over de verschillende niveaus waarop dit wordt aangeboden.
Deze sessie is ideaal voor iedereen die meer wil weten over het werk van professionele ervaringsdeskundigen in zorg en welzijn. Of je nu ervaring hebt met GGZ, jeugdzorg, oncologie, huiselijk geweld of armoede. Je ontdekt hoe je jouw eigen ervaringen kunt inzetten om anderen te ondersteunen. Deze sessie is om 18.30 uur.
Aanmelden voorlichting ervaringsdeskundigheid(opent in nieuw tabblad)
Let op: deze voorlichting staat in het aanmeldformulier onder kennis- en inspiratiesessies.
-
Technologie als sleutel voor toekomstbestendige zorg en welzijn
De zorg- en welzijnssector staat voor grote uitdagingen. Terwijl de vraag naar zorg blijft stijgen, neemt het aantal zorgverleners niet in hetzelfde tempo toe. Hoe kunnen we de zorg toegankelijker, veiliger en efficiënter maken? In deze inspiratiesessie vertellen docenten Hilco Prins en Dick Post jou hoe technologie een sleutelrol kan spelen. Deze sessie is om 18.30 uur.
Aanmelden voorlichting technologie als sleutel voor de zorg(opent in nieuw tabblad)
Let op: deze voorlichting staat in het aanmeldformulier onder kennis- en inspiratiesessies.
-
Waarom 90% van alle ideeën mislukt
Continu verbeteren is continu veranderen. Maar hoe doe je dat wanneer je te maken hebt de mens als gewoontedier? De mens is namelijk dol op routines en gewoontes: We hebben een vast ochtendritueel, we pakken altijd dezelfde route naar het werk en we hebben een favoriete werkplek op kantoor. Meestal is dat nuttig, maar wat als bestaande routines, gewoontes en gedrag de gewenste verbetering in de weg staan?
90% van alle initiatieven falen blijkt uit een metastudie van Bhasin (2018). Het grootste obstakel: het veranderen van de houding en het gedrag van medewerkers binnen de organisatie. In deze workshop duiken we in de wereld van routines en patronen die verandering en verbetering remmen. Je gaat geconfronteerd worden met de werking van je eigen brein en leert hoe we routines en patronen kunnen ombuigen, zodat ze verandering en verbetering juist stimuleren. Deze sessie is om 18.30 uur.
Aanmelden workshop Waarom 90% mislukt (opent in nieuw tabblad)
Let op: deze workshop staat onder 'kennis en inspiratiesessies'
-
Gaan werken in Techniek en ICT
Wil jij werken in de techniek en ICT? Ontdek wat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan, van de juiste studievaardigheden tot een stevige basis in de praktijk. In deze workshop bespreken we hoe jij je kunt voorbereiden op een carrière in deze toekomstbestendige sector. Deze sessie is om 18.30 uur.
Aanmelden workshop Techniek en ICT(opent in nieuw tabblad)
Let op: deze workshop staat onder 'kennis en inspiratiesessies'
-
Werkgeluk
Welke factoren hebben eigenlijk invloed op jouw werkgeluk? Factoren waar je zelf invloed op hebt, die in jezelf liggen, of factoren buiten jezelf? Aan welke knoppen kan jij draaien zodat jouw welbevinden in je werk vergroot wordt? Door het nemen van kleine stapjes vergroot je je gevoel van autonomie en invloed. Dat zijn twee andere belangrijke factoren om jouw werkgeluk te vergroten. Tijdens deze inspiratiesessie deelt docent Jan van den Hoeven zijn inzichten en ervaringen over hoe je meer voldoening kunt halen uit je werk. Deze sessie is om 18.30 uur.
Aanmelden sessie over werkgeluk(opent in nieuw tabblad)
Let op: deze voorlichting staat in het aanmeldformulier onder kennis- en inspiratiesessies.
-
Opleidingsvoorlichtingen
Bekijk hieronder welke opleidingen er allemaal te zien zijn tijdens onze open avond. De voorlichting kun je volgen van 19.30 - 20.15 uur of 20.30 - 21.15 uur. Het verschilt per opleiding wanneer de voorlichting wordt aangeboden.
-
-
Bewegen en Sport
Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Master Lichamelijke Opvoeding en Sportpedagogiek
- Voorlichting om 19.30 uur
Master Psychomotorische Therapie
- Voorlichting om 19.30 uur
Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie
- Voorlichting om 19.30 uur
-
Coaching en Supervisie
-
Economie, Management en Recht
Algemeen Projectmanagement
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Bedrijfskunde (deeltijd)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Lean Green Belt
- Voorlichting om 19.30 uur
Management + uitstroomprofiel Management voor Zorg en Welzijn
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Veranderen met Kwaliteits-, Proces- en Lean Management
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Aanmelden open avond(opent in nieuw tabblad)
-
Finance
AA Oriëntatie Accountancy MKB
- Voorlichting om 19.30 uur
Accountancy, Finance & Control en Finance, Tax and Advice
- Geclusterde voorlichting 'Finance' om 19.30 en 20.30 uur
Controlling post-bachelor (powered bij Nyenrode)
- Voorlichting om 20.30 uur
Finance (Associate degree)
- Voorlichting om 19.30 uur
Schakeltraject Accountancy en Controlling (powered bij Nyenrode)
- Voorlichting om 19.30 uur
Schakeltraject Accountancy MKB
- Voorlichting om 20.30 uur
-
Gezondheid en Welzijn
Gezondheid en Welzijn Advies Bij- en nascholingsaanbod, cursussen en modules
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
GGZ-agoog (instroomassessment, profilering GGZ-Agoog, Psychiatrie, verslaving en samenleving)
- Voorlichting om 19.30 uur. Kan op dit tijdstip ook online gevolgd worden, check goed welke optie je aanklikt in het aanmeldformulier.
Master Ervaringsdeskundigheid
- Voorlichting om 19.30 uur op de open avond.
- Voorlichting om 20.30 uur online via Teams.
- Check goed welke optie je aanklikt in het aanmeldformulier.
Master Leiderschap voor Persoonsgerichte Zorg en Ondersteuning
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Pedagogisch Management Kind en Educatie (deeltijd en duaal)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Sociaal Financiële Dienstverlening (Associate degree)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Sociaal Werk (Associate degree)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Social Work (deeltijd en duaal)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Verpleegkunde (deeltijd en duaal)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Zorg en Technologie (Associate degree, deeltijd/duaal)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
-
ICT
-
Leiderschap
Bedrijfskunde post-hbo
Duurzaam Strategisch Leiderschap
Operationeel Leiderschap- Geclusterde voorlichting 'Leiderschap' om 19.30 uur
Persoonlijk Leiderschap
- Voorlichting om 20.30 uur
-
Logistiek
Logistiek (Associate degree, deeltijd)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
-
Marketing en Ondernemerschap
Bruggenbouwer in cultuur
- Voorlichting om 20.30 uur
E-commerce (Associate degree)
- Voorlichting om 19.30 uur
Fundraising Grantmaking & Sponsoring
Sociaal Ondernemen- Voorlichting om 19.30 uur
Ondernemerschap en Retail Management
- Voorlichting om 19.30 en 20.30 uur
-
Onderwijs
Autismebegeleider
Autismecoach- Gezamenlijke voorlichting om 19.30 uur
Basisbekwaam schoolleider
- Gezamenlijke voorlichting met vakbewaam schoolleider om 19.30 uur
Bijscholing Produceren, Installeren en Energie (PIE)
- Gezamenlijke voorlichting met de Lerarenopleiding Technisch Beroepsonderwijs (ICT, bouw en techniek) om 19.30 uur
Burgerschapseducatie coördinator
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Coachen en Coachend Begeleiden (basiscursus)
Coachen en Coachend Begeleiden (verdiepingscursus)- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Dienstverlening en Producten
Docent en kennismanager Dienstverlening en Producten- Gezamenlijke voorlichting om 19.30 uur
Differentiëren en passend onderwijs
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Educatief Professional Beroepsonderwijs
- Voorlichting om 20.30 uur
Hoogbegaafdheidsspecialist
- Voorlichting om 19.30 uur
Intern Begeleider als Kwaliteitscoördinator
- Voorlichting om 19.30 en 20.30 uur
Intern Begeleider in een integraal kindcentrum
Jonge Kind Specialist
Verzuimcoördinator-
Gezamenlijke voorlichting om 19.30 uur
Lerarenopleiding Aardrijkskunde (afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) deeltijd
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) via Zij-instroom
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Lerarenopleiding Biologie (afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Duits (deeltijd en afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Economie (deeltijd en afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Engels (deeltijd en afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Frans (afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Geschiedenis (afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn (deeltijd en afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Natuurkunde (afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Nederlands (deeltijd en afstandsleren)
- Voorlichting om 19.30 uur
Lerarenopleiding Technisch Beroepsonderwijs (ICT, bouw en techniek)
- Gezamenlijke voorlichting met Bijscholing Produceren, Installeren en Energie (PIE) om 19.30 uur
Lerarenopleiding Scheikunde (afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding via Kopopleiding
- Voorlichting om 19.30 uur
Lerarenopleiding via Zij-instroom
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Lerarenopleiding Wiskunde (deeltijd en afstandsleren)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Master Educational Needs: Begeleider in het onderwijs
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Master Educational Needs: Expert in NT2, nieuwkomersonderwijs en culturele diversiteit
Master Educational Needs: Expert taal/dyslexie- Gezamenlijke voorlichting om 19.30 uur. Kan op dit tijdstip ook online gevolgd worden, check goed welke optie je aanklikt in het aanmeldformulier.
Master Educational Needs: Expert rekenwiskunde/dyscalculie
- Voorlichting om 20.30 uur. Kan op dit tijdstip ook online gevolgd worden, check goed welke optie je aanklikt in het aanmeldformulier.
Master Educational Needs: Gedragspecialist
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur in
Master Learning & Innovation
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
NT2 docentenopleiding (voor po, vo, mbo en volwassenonderwijs)
- Voorlichting om 19.30 uur
Opscholingstraject bevoegdheid groepsleerkracht vmbo-onderbouw (basis/kader)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Pedagogisch Coachen (kinderopvang)
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Pedagogisch Didactisch Certificaat voor instructeurs (PDC)
- Voorlichting om 19.30 uur
Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)
- Voorlichting om 19.30 uur
Rekenbevoegdheid
-
Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Rekencoördinator
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Schoolopleider/Expertcoach- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Specialist Sportieve en Gezonde School
- Voorlichting om 19.30 uur
Toetsdeskundige
- Informatiemarkt van 18.30-21.30 uur.
Vakbekwaam schoolleider
- Gezamenlijke voorlichting met basisbewaam schoolleider om 19.30 uur
-
Techniek
Industriële Automatisering en Robotica (Associate degree)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Technische Bedrijfskunde (deeltijd en Associate degree)
- Voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
-
Theologie en Levensbeschouwing
HBO Theologie
Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing
Master Leraar Godsdienst en Levensbeschouwing/Geestelijke Verzorging (eerstegraads)- Gezamenlijke voorlichting om 19.30 uur en 20.30 uur
Aanmelden open avond(opent in nieuw tabblad)
-
Keuzeprogramma's: jouw programma op maat
Een Keuzeprogramma is een studieprogramma van 30 hbo-studiepunten. Het programma wordt helemaal voor jou op maat gemaakt. Je volgt in een periode van een half jaar tot maximaal anderhalf jaar vakken naar keuze.
Samen met een studiecoach van Windesheim bespreek je jouw leervraag en ontwikkelwensen. Uit ons onderwijsaanbod mix jij je persoonlijke programma met de modules die je daarbij nodig hebt. Een efficiënte manier om in een korte tijd precies te leren wat jij wilt. Windesheim biedt op de volgende thema's keuzeprogramma’s aan:
- Economie en Management
- Gezondheid en Welzijn
- Onderwijs
- Techniek en ICT
Je kunt uit deze vier programma's modules combineren om jouw ideale pakket samen te stellen. Informatie hierover vind je op onze informatiemarkt op X1 van 18.30 tot 21.30 uur.
-
Adres
Hogeschool Windesheim
Campus 2
8017 CA Zwolle
Plan je route met Google Maps(opent in nieuw tabblad)
Parkeren en OV
- Campus (gratis), beperkt aantal plekken
- Parkeergarage Lübeck(opent in nieuw tabblad) (betaald), op loopafstand van Campus
Let op: het kan zijn dat je een stukje moet lopen om in het X-gebouw te komen bij de voorlichtingen. Houd hier rekening mee in je tijdschema.
De Campus is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Station Zwolle is op loopafstand van de Campus (+/- 10 min).
Veelgestelde vragen
We hebben alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!
-
-
Welke opleidingen bieden jullie aan?
We bieden diverse bacheloropleidingen en Associate degrees in deeltijd aan op onze locaties in Almere en Zwolle. In Zwolle hebben we ook nog een ruim aanbod in masters, post-hbo's, cursussen en modules. Daarnaast bieden we in het interessegebied Onderwijs ook afstandsleren.
-
Ik weet écht niet wat ik wil studeren, bieden jullie daarbij hulp?
Wil jij je wel graag verder ontwikkelen, maar kom je er niet achter welke studie daar het best bij past? Dan helpt een gesprek met een studiekeuze- en loopbaancoach.
-
Hoe kan ik de locatie het beste bereiken?
Zwolle
Locatiegegevens
Hogeschool Windesheim
Campus 2
8017 CA Zwolle
Plan je route met Google Maps(opent in nieuw tabblad)Openbaar vervoer
Station Zwolle is op loopafstand van de Campus. Daarnaast stopt bus 641 voor de deur.Fietsenstallingen
Tussen gebouw E/F
Naast gebouw D
Tegenover gebouw X
Naast gebouw S (sportgebouw)Parkeren
Er is een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren is gratis tijdens de open avond. Parkeerwachters helpen je met het vinden van een parkeerplek.Laadpalen
Op de Campus staan meerdere laadpalen, elk met twee connectoren voor elektrische auto's. Je mag hier alleen parkeren voor het opladen van je elektrische auto. Je vindt de laadpalen op P1 en P4.Parkeerplekken voor mindervaliden
Elk parkeerterrein heeft enkele mindervalide parkeerplekken. Deze blijven vrij voor mensen die hier recht op hebben. Er kan gevraagd worden om je gehandicaptenparkeerkaart.Almere
Locatiegegevens
Gebouw de Landdrost
Hospitaaldreef 5
1315 RC Almere
Plan je route met Google Maps(opent in nieuw tabblad)Openbaar vervoer
Station Almere Centrum is op loopafstand van Windesheim. Daarnaast stopt de bus voor onze deur.Fietsenstalling
Ongeveer 50 meter naast de ingang van het gebouw (aan de Hospitaaldreef) vind je de ingang naar de overdekte fietsenstalling.Parkeren
Je kunt parkeren in de Hospitaalgarage, Stadhuisgarage, of op parkeerterrein Hennepveld.
-
Mag ik iemand meenemen?
Ja hoor, je mag maximaal 1 persoon meenemen. Je kan aangeven of je alleen (1) komt of (2) als je een gast meeneemt.
-
Kan ik voorafgaand aan de open avond wat eten op Windesheim?
In Almere kun je voorafgaand aan de open avond op Windesheim zelf niet eten. Maar ons gebouw bevindt zich middenin de stad, dus er zijn voldoende mogelijkheden.
In Zwolle kun je tegen betaling voorafgaand aan de open avond iets eten in het C-gebouw. Ons restaurant is geopend tot 20.00 uur. In de omgeving van het station zijn ook diverse eetgelegenheden. -
Kan ik ook presentaties terugkijken?
Ja, dat kan na afloop van de open avond als je een voorlichting hebt bijgewoond. Hierover ontvang je van ons een mail met daarin de link naar alle presentaties.
-
Wanneer is de eerstvolgende open avond?
Zwolle
- Op locatie - 19 maart 2025
- Online - 21 mei 2025
Almere
- Op locatie - 20 maart 2025
- Online - 21 mei 2025
-
Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?
Op de open dag krijg je voorlichting over alle opleidingen die je overdag kunt volgen. Dit zijn de hbo-opleidingen in voltijd (bachelors en Associate degrees). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo.
Op de open avond krijg je voorlichting over de opleidingen die je kunt volgen als je werk en studeren combineert. Of als je parttime wilt studeren. Het gaat om hbo-opleidingen in deeltijd, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.
-
Kan ik ook informatie krijgen over voltijdopleidingen?
Ja, dat kan, maar niet tijdens een open avond. Voor de voltijdopleidingen bieden we andere momenten aan, zoals een open dag.
-