Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Open avond - Studeren in deeltijd

  Banner image
  Aanmelden open avond

  Wil jij je verder ontwikkelen?

  Graag helpen we je bij het vinden van een opleiding of cursus in deeltijd die bij jouw wensen, ambities, werk- en privéleven past. Of je nou wilt verdiepen, specialiseren of misschien wel switchen van baan. Stel al je vragen tijdens onze open avonden en maak kennis met onze docenten. 

  De volgende open avond in Zwolle is op woensdag 20 maart en in Almere op donderdag 21 maart. Helaas is aanmelden nog niet mogelijk, maar wil je als eerste een seintje ontvangen om je aan te melden? 

  Houd me op de hoogte(opent in nieuw tabblad)

  Interesse in voltijd? Kom naar de open dag.

  Event: word docent!

  Overweeg jij een carrièreswitch naar het onderwijs? Windesheim biedt veel opleidingsroutes naar een baan voor de klas. Tijdens het gratis Word docent Event op donderdagavond 18 januari belichten wij stuk voor stuk de mogelijkheden: van kennismaking tot bevoegdheid, inclusief een inspirerende workshop Zin in Lesgeven. Ook is er tijdens dit event ruimte voor een persoonlijk adviesgesprek. Zo krijg jij een goed beeld welke onderwijsroutes Windesheim biedt naar het leraarschap en welke opleiding of traject het best past bij jouw situatie. 

  Meer informatie en aanmelden 

  Programma per locatie

  Bekijk het programma per locatie

  Hulp bij studiekeuze

  Hulp bij je studiekeuze

  Wil je meer weten over welke opleidingen en cursussen we aanbieden? Neem dan eens een kijkje in ons brede opleidingsaanbod van deeltijdopleidingen, post-hbo's, masters en cursussen.

  Ga jij voor een 4-jarige bachelor of een 2-jarige Associate degree (Ad)? Of heb jij een van deze diploma's al en ben je op zoek naar een cursus, post-hbo, master of module waarmee jij je kunt specialiseren? Wij sommen de mogelijkheden voor je op, zodat jij een keuze kunt maken die bij jou past.

  Wil jij graag de volgende stap in je carrière zetten, maar weet je niet hoe? Of ondervind jij problemen in je loopbaan? Ga dan eens in gesprek met onze studiekeuze- en loopbaancoach. De studiekeuze- en loopbaancoaches van hogeschool Windesheim zijn NOLOC-geregistreerd en geven onafhankelijk advies.

  Wat is jouw waarde op de arbeidsmarkt? Sluiten jouw competenties en waarden aan bij je huidige arbeidsmarktpositie? Welke scholing maakt je kansrijk op de arbeidsmarkt? Ontdek het met onze studie- en carrièrescan.

  Het begint te kriebelen. Je bent heel goed in je werk, maar je twijfelt of je deze functie nog lang wilt uitoefenen. En misschien twijfel je zelfs wel of je in deze branche werkzaam wilt blijven.

  Steeds meer mensen kiezen voor een carrièreswitch. Dus jij bent niet de enige. Zowel je beroep als je ambities kunnen de laatste tijd gewijzigd zijn, waardoor je nu toe bent aan de volgende - of andere - carrièrestap. Maar hoe zet je die eerste stap? Wij helpen je graag!

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  We hebben alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!