Hbo deeltijdopleidingen, cursussen en modules Windesheim Techniek en ICT

Kosten

Start je voor het eerst met een bacheloropleiding of Associate degree dan betaal je elk studiejaar collegegeld. Hiervoor moet je aan bepaalde criteria voldoen anders betaal je het instellingscollegegeld.

Voor het studiejaar 2019-2020 is het collegegeld € 2.083,-. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stelt jaarlijks de hoogte van het wettelijk collegegeld vast. Start je vanaf september 2019 voor de eerste keer met een hbo bachelor of Associate degree? Dan hoef je maar de helft van het collegegeld te betalen. Je betaalt dan € 1.041,-. 

Meer over het collegegeld

Losse module

Ben je met name geïnteresseerd in het volgen van één of meerdere modules dan kun je ervoor kiezen om je als cursist in te schrijven. Je betaalt dan € 2.850,- per module. Kijk voor meer informatie en aanmelden bij de module waarin jij geïnteresseerd bent.

Overige studiekosten

Je hebt ook studiemateriaal nodig, zoals boeken. Reken op maximaal € 250,- per module.

Financiering van je studie

Is je werkgever aangesloten bij het A+O fonds, dan kom je bovendien in aanmerking voor een tegemoetkoming van € 1.250,- van het A+O fonds per module. Deze vraag je zelf aan via de werkgever. Jij (en/of je werkgever) betaalt dan nog € 1.250,- per module.

Bekijk meer financieringsmogelijkheden