Hbo deeltijdopleidingen, cursussen en modules Windesheim Techniek en ICT

Kosten

Iedere deeltijd student brengt specifieke kennis en ervaring met zich mee in de opleiding. Op basis van je ambitie en ervaringen kunnen we een leerroute uitstippelen. De opleidingskosten variëren dan ook per student. De volgende varianten kunnen daarin worden gekozen

Associate Degree opleiding Technische Bedrijfskunde

De Associate Degree opleiding biedt je een programma waarmee je in twee jaar een AD diploma kunt verdienen. In principe volg je twee modules per jaar in een klassikaal verband. Als je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden betaal je voor het AD programma jaarlijks collegegeld. 
Het collegegeld voor 2019-2020 wordt nog vastgesteld. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bepaalt jaarlijks de hoogte van het wettelijk collegegeld. Ter indicatie: voor 2018-2019 is dat € 2.060,-.
Studenten die voor het eerst starten met een bachelor of AD studie betalen het eerste studiejaar de helft van het collegegeld, als aanmoediging om een technische studie te kiezen.

In onze collegegeldmeter zie je hoeveel collegegeld je gaat betalen.

Bekijk de collegegeldmeter

Bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde

Kies je direct voor de bacheloropleiding dan kies je voor een maximale flexibiliteit in het samenstellen van een onderwijsprogramma. Je bepaalt per half jaar of je een module volgt en betaalt ook per module. De basisprijs per module is in de bacheloropleiding € 3.750,-.

De overheid stimuleert het volgen van modules in het hoger onderwijs. Daarom betaalt de overheid, middels een voucher, een deel van de studiekosten. Kies je voor de volledige bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde, dan betaal je daarom € 2.500,- per module. Voorwaarde hiervan is dat je nog niet eerder een diploma in het hoger onderwijs hebt gehaald.
Is je werkgever aangesloten bij het A+O fonds, dan kom je bovendien in aanmerking voor een tegemoetkoming van € 1.250,- van het A+O fonds per module. Deze vraag je zelf aan via de werkgever. Jij (en/of je werkgever) betaalt dan nog € 1.250,- per module.

Bekijk meer financieringsmogelijkheden

Losse module

Ben je met name geïnteresseerd in het volgen van één of meerdere modules dan kun je ervoor kiezen om je als cursist in te schrijven. Je betaalt dan € 2.850,- per module. Kijk voor meer informatie en aanmelden bij de module waarin jij geïnteresseerd bent.

Overige studiekosten

Je hebt ook studiemateriaal nodig, zoals boeken. Reken op maximaal € 250,- per module.