technische bedrijfskunde

Technische Bedrijfskunde

Modulaire bacheloropleiding in deeltijd

Wil jij doorgroeien naar een management of adviserende functie binnen een technische organisatie? Heb je leidinggevende werkervaring opgedaan? Dan is de bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde iets voor jou.

In het kort

Samen bepalen we jouw beste studieroute die bijdraagt aan het behalen van je doel. Dat kan een associate degree diploma zijn, specifieke kennisontwikkeling of een bacheloropleiding. Windesheim biedt programma’s aan die aansluiten op jouw werkomgeving, ervaringen en ambities. 

Lees meer over de opleiding

De lestijden

Het vierjarige studieprogramma is opgebouwd uit modules van een half jaar. Als je start in september zijn de colleges op donderdag van 12.30 – 20.30 uur (inclusief pauzes). Start je in februari? Dan heb je les op dinsdag. Je doet veel aan zelfstudie, maar ook aan groepswerk.

Lees meer over de lestijden en studielast

Relatie met de praktijk

Met onze vernieuwde aanpak van het onderwijs is jouw werkomgeving je belangrijkste leergebied. Je voert er praktijkopdrachten uit en past nieuw verworven kennis toe. Onze docenten stimuleren en begeleiden je in jouw professionele ontwikkeling binnen je werkveld.

Lees meer over de relatie met de praktijk

Korting op je collegegeld

Wanneer je de opleiding Technische Bedrijfskunde volgt, betaalt de overheid vaak een deel van de kosten. Bedrijven, aangesloten bij het A+O fonds, profiteren ook nog van een fikse korting!

Bekijk het aanbod