Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Professionele ontwikkeling voor technische managers en adviseurs

 • Deeltijd
 • € 1800,00
 • Module
 • September
 • Zwolle
 • 1 jaar
 • Deze module is een onderdeel van: Technische Bedrijfskunde in Zwolle (Associate degree, deeltijd en duaal), Technische Bedrijfskunde in Zwolle (deeltijd)
Banner image

Is deze module echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Professionele ontwikkeling voor technische managers en adviseurs
Introductie

Wil jij nieuwe skills opdoen in een bachelormodule?

Techniek kent geen geheimen meer voor je. Al is het nog wel een uitdaging om in samenwerking met jouw team en collega's het beste uit elkaar en de techniek te halen. Ga hiermee aan de slag in de hbo-module Professionele ontwikkeling voor technische managers en adviseurs. Je werkt dan aan je ontwikkeling als technisch professional en teamleider of manager. Breng jouw effectiviteit en die van al jouw collega’s naar the next level en haal straks het beste uit je team én de techniek!

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Je hebt straks 2 uur per 2 weken les
Donderdagavond on campus in Zwolle

Flexibel modules volgen

Flexibel onderwijs

Door flexibel onderwijs te volgen kun je stapelen tot een volledig diploma. Of je kiest een of twee modules uit die passen bij wat je wilt leren. Zo voer jij de regie en stippel je zelf de eindbestemming en tijdsduur van jouw leerroute uit. Een module komt altijd uit het aanbod van een erkende bacheloropleiding, in dit geval de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde.

Bekijk alle losse modules van Technische Bedrijfskunde

Doe een stukje studie

Jij kiest welke modules je volgt én wanneer. Dit houdt in dat een opleiding in stukjes is geknipt en dat je je in een onderwerp verdiept waarmee jij straks de meeste winst behaalt, voor jezelf en/of jouw organisatie. Onze modules:

 • Zijn flexibel mét de optie om te stapelen
 • Volg je samen met reguliere studenten
 • Gaan over afgebakende thema's uit erkende opleidingen
   
Dit levert de module je op

Dit voeg je toe op je cv

Met een module bij Windesheim doe jij precies díe extra kennis en bagage op waarmee jij weer verder kunt met en in je werk. Onze docenten staan met één been in het onderwijs en één been midden in de praktijk: de kennis die je opdoet is dus altijd up-to-date. Een mooie aanvulling voor op je cv!

Na deze module heb jij de tools in handen om het beste uit jezelf, je team én de techniek te halen. Je hebt je ontwikkeld op persoonlijk vlak en voelt je gesterkt in jouw rol als teamleider of manager.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle september 2024 Aanmelden
Kosten

Wat kost de module?

Je betaalt € 1.800,- voor de hele module. Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.