Studenten die naar elkaar kijken

Contactmomenten

Lees alle informatie over de start van de opleiding, communicatie, klassikaal les en practica.

Startseminar in september

De opleiding start op zaterdag 31 augustus 2019 met een startseminar in Zwolle. Je ontmoet dan jouw medestudenten, je e-coach en een aantal docenten. Je krijgt een goede indruk van de manier waarop het studeren via e-learning verloopt. Tijdens de studie communiceer je met docenten en medestudenten via digitale middelen zoals online discussies, digitale studentportfolio’s, gesproken PowerPoint-presentaties en andere ’e-tivities’.

Klassikaal les

Tijdens de studie heb je per studieperiode van acht weken een keer klassikaal les in Zwolle. Daarnaast heb je iedere studieperiode minimaal één keer klassikaal les in Zwolle. Alle verplichte bijeenkomsten vinden plaats op een dinsdag in Zwolle en een enkele keer op de zaterdag in Utrecht, behalve de tentamens.

Practica op Windesheim

Vanwege de practica heb je wat meer contactdagen op Windesheim in Zwolle dan bij andere opleidingen. In het eerste jaar zijn dat er 4 tot 6 per jaar en in de hogere jaren kan dat oplopen tot 12 per jaar. Onze vaste contactdag voor natuur- en scheikunde is de dinsdag.