Man die je aankijkt in het X-gebouw

Praktische informatie

Open avond? Een dag meelopen? Lees alle praktische informatie van de Lerarenopleiding Technisch Beroepsonderwijs deeltijd.

Kom naar een open avond

Tijdens een open avond heb je de gelegenheid om docenten te ontmoeten. Zij geven een antwoord op jouw vragen. We verwelkomen je graag.

Kijk wanneer de volgende open avond is

Een dag meelopen?

Wil je ervaren hoe het er tijdens colleges aan toe gaat? Loop dan eens een dagje mee. Een goede manier om de sfeer te proeven op de opleiding. Je kunt meelopen van december tot en met half mei. Na jouw aanmelding hoor je zo snel mogelijk wanneer je kunt komen. Klik hier voor meer informatie.

Meld je aan voor een meeloopdag

Algemene nieuwsbrief

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. En natuurlijk onze congressen, debatten en andere evenementen. Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief

Nieuwsbrief Educatie

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de onderwijssector? Via de digitale nieuwsbrief Educatie informeren wij je over onderwijsinnovaties, (samen) opleiden, praktijkgericht onderzoek vanuit onze lectoraten en nascholing, training en advies. Meld je aan voor de nieuwsbrief Educatie