Elektrotechniek

Kosten

Je betaalt elk studiejaar collegegeld. Start je voor het eerst met een bachelor- of AD studie, dan betaal je in het eerste studiejaar de helft.

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bepaalt jaarlijks de hoogte van het wettelijk collegegeld. Voor het studiejaar 2020-2021 is het wettelijk collegegeld nog niet vastgesteld. Ter indicatie: voor het schooljaar 2019-2020 was het wettelijk collegegeld € 2.083,-. Voor collegegeld moet je aan bepaalde criteria voldoen. Voldoe je niet aan de criteria? Dan betaal je het instellingscollegegeld. 

Lees hier meer over het collegegeld

Overige studiekosten

Naast het collegegeld zijn er variabele kosten aan je studie verbonden, zoals studiematerialen en boeken. Het eerste jaar is dat ongeveer 500 euro en in het tweede, derde en vierde jaar 300 euro. Andere uitgaven waar je rekening mee moet houden zijn bijvoorbeeld de contributie voor de studievereniging of kosten voor excursies.

Een eigen laptop is onmisbaar voor je studie. Voor deze opleiding voldoen de meeste laptops. Na je aanmelding voor deze studie informeren wij je over de actuele minimumspecificaties. Wil je die al eerder ontvangen? Neem dan contact met ons op via servicepunt-techniek@windesheim.nl of 088 - 469 97 00.