Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
4 jun

Meelopen - DrivexChange 2024

  • Zwolle
  • 11.00 uur - 13.00 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor dit event
Home(opent in nieuw tabblad) / Meelopen - DrivexChange 2024

DriveXchange is een project waarbij een mix van eerstejaarsstudenten van de opleidingen: Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, gezamenlijk een bedrijf oprichten.

De vier bedrijfsteams bouwen allemaal een robot, waarmee ze vervolgens tegen elkaar gaan battelen. De robot wordt zelf ontworpen en samengesteld door de studenten. Voor de benodigde materialen moeten de bedrijfsteams zelfs sponsoren vinden. Het doel is natuurlijk om een zo slim mogelijke robot te bouwen. Door middel van verschillende sensoren, motoren en aanvalsmechanismen, is het de bedoeling om de ander te slim af te zijn. Wordt de robot van de tegenpartij uitgeschakeld of buiten het speelveld geduwd, dan is de battle gewonnen!

Locatie

Benieuwd wat studenten van de opleidingen Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde zoal maken? Kom naar het eindevent op 4 juni 2024 in het Auditorium.

Let op: dit evenement is met name interessant als je een keertje wilt meelopen bij bovenstaande opleidingen. Meld je aan via bovenstaande button! 

 

Privacystatement