Studenten die naar elkaar kijken

Praktische informatie

Open avond? Studeren vanuit het buitenland? Lees alle praktische informatie van de Lerarenopleiding Geschiedenis via afstandsleren.

Kom je ook naar de open avond?

Ben je enthousiast over de hbo-bacheloropleiding tot leraar Geschiedenis via afstandsleren? Wil je meer weten? Kom dan vooral naar de open avond. We kijken uit naar jouw komst!

Kijk wanneer de volgende open avond is

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. En natuurlijk onze congressen, debatten en andere evenementen.

Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de onderwijssector? Via de digitale nieuwsbrief Educatie informeren wij je over onderwijsinnovaties, (samen) opleiden, praktijkgericht onderzoek vanuit onze lectoraten en nascholing, training en advies die wij kunnen bieden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief Educatie

Studeren vanuit het buitenland

Als je de opleiding vanuit het buitenland wilt volgen, moet je rekening houden met een hoger collegegeld.

Lees meer

De schriftelijke en mondelinge tentamens leg je af in Zwolle. Daarnaast is er een aantal verplichte contactmomenten per jaar in Nederland (Zwolle of Utrecht). Maximaal een van de vier stages mag je, na schriftelijke toestemming van de examencommissie, buiten Nederland doen.