Vrouw buiten in Zwolle

Contact

Er zijn verschillende mogelijkheden om met ons in contact te komen.

Meer informatie

Met vragen kun je terecht bij het Windesheim Informatiecentrum, waar je kunt vragen naar Jetty de Groot, programmaleider van de Supervisorenopleiding. Het Windesheim Informatiecentrum is te bereiken via info@windesheim.nl en 0900 - 8899. Je kunt ook via bovenstaand contactformulier contact opnemen met Jetty de Groot. 

De informatie over de Supervisorenopleiding graag op papier nalezen? Bestel de brochure via onderstaande button 'Brochure aanvragen'.

Open avond

Spreekt de Supervisorenopleiding je aan? Kom langs op een open avond. Onze docenten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Kijk wanneer de volgende open avond is

Blijf op de hoogte

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. En natuurlijk onze congressen, debatten en andere evenementen. Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief

Volg ons op social media

Wij zitten natuurlijk ook op social media. Stel ons een vraag, praat mee of deel je foto of verhaal met ons!

Ga naar de Twitterpagina van Windesheim Twitter: Via @windesheiminfo houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en ontwikkelingen.

Ga naar de Linkedinpagina van Windesheim Linkedin: Volg ons op Linkedin voor interessante artikelen, verhalen van docenten en studenten, evenementen en meer.

Ga naar het Youtube kanaal van Windesheim YouTube: 
Naast video’s van opleidingen vind je op ons YouTube-kanaal vlogs en algemene video’s over Windesheim.