Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Open avond Zwolle

Banner image

Woensdag 20 maart

Ontdek welke deeltijdopleiding of cursus bij je past en stel je vragen aan onze docenten.
Aanmelden open avond

Meer weten over onze deeltijdopleidingen?

Ben je klaar voor een volgende stap in je carrière, toe aan iets nieuws of wil je je ergens in verdiepen? ​Tijdens onze open avond op woensdag 20 maart helpen we je graag bij het vinden van een passende deeltijdopleiding of -cursus en beantwoorden we al jouw vragen. 

Aanmelden open avond(opent in nieuw tabblad)

Programma

Programma

Benieuwd naar welke opleidingen er allemaal een voorlichting geven tijdens onze open avond? Check ze hieronder! Zit jouw opleiding er niet tussen? Neem dan even contact op met ons informatiecentrum via de gegevens onderaan de pagina.

Praktische informatie

Wat kun je verwachten?

Je bent welkom op onze open avond van 18.30 - 21.00 uur. De voorlichtingsrondes zijn op de volgende tijden: 

Algemene informatiemarkt 18.30 - 21.00 uur
1e voorlichtingsronde 19.00 - 19.45 uur
2e voorlichtingsronde 20.00 - 20.45 uur

Parkeerinformatie
De open avond is op onze Campus in Zwolle. Bekijk hier hoe je onze locatie kunt bereiken en wat de parkeermogelijkheden zijn. Let op: het kan zijn dat je even een stukje moet lopen om in het X-gebouw te komen bij de voorlichtingen. Hou hier rekening mee in je tijdschema.

Bezoek onze informatiemarkt

Maak kennis met docenten van verschillende opleidingen en laat je informeren over ons brede opleidingsaanbod, onze keuzeprogramma's en algemene informatie zoals toelating, aanmelden en kosten op de informatiemarkt. De informatiemarkt vind je in gebouw X. Docenten en medewerkers zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. 

Hulp bij studiekeuze

Hulp bij je studiekeuze

Wil je meer weten over welke opleidingen en cursussen we aanbieden? Neem dan eens een kijkje in ons brede opleidingsaanbod van deeltijdopleidingen, post-hbo's, masters en cursussen.

Ga jij voor een 4-jarige bachelor of een 2-jarige Associate degree (Ad)? Of heb jij een van deze diploma's al en ben je op zoek naar een cursus, post-hbo, master of module waarmee jij je kunt specialiseren? Wij sommen de mogelijkheden voor je op, zodat jij een keuze kunt maken die bij jou past.

Wil jij graag de volgende stap in je carrière zetten, maar weet je niet hoe? Of ondervind jij problemen in je loopbaan? Ga dan eens in gesprek met onze studiekeuze- en loopbaancoach. De studiekeuze- en loopbaancoaches van hogeschool Windesheim zijn NOLOC-geregistreerd en geven onafhankelijk advies.

Wat is jouw waarde op de arbeidsmarkt? Sluiten jouw competenties en waarden aan bij je huidige arbeidsmarktpositie? Welke scholing maakt je kansrijk op de arbeidsmarkt? Ontdek het met onze studie- en carrièrescan.

Het begint te kriebelen. Je bent heel goed in je werk, maar je twijfelt of je deze functie nog lang wilt uitoefenen. En misschien twijfel je zelfs wel of je in deze branche werkzaam wilt blijven.

Steeds meer mensen kiezen voor een carrièreswitch. Dus jij bent niet de enige. Zowel je beroep als je ambities kunnen de laatste tijd gewijzigd zijn, waardoor je nu toe bent aan de volgende - of andere - carrièrestap. Maar hoe zet je die eerste stap? Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

We hebben alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!