Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Groepsdynamisch coach

  • Deeltijd
  • € 3200,00
  • Post-hbo
  • September
  • Zwolle
  • 10 maanden
Banner image

Is deze post-hbo echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Welke stap zet jij met deze post-hbo?

Herken jij ook dat ongemakkelijke gevoel dat je kunt hebben in groepen die niet lekker draaien? Je zet interventies in, maar ze hebben vaak maar weinig of kort effect. In de post-hbo-opleiding tot groepsdynamisch coach van Calo Windesheim in Zwolle leer jij groepsdynamisch te kijken, zodat je interventies in kunt zetten die zich richten op de oorzaak van een slechte groepsdynamiek. En hoe mooi zou het zijn dat je deze kennis meteen kunt delen met collega's. Daarom leer jij óók hoe je binnen jouw team als groepsdynamisch coach je collega's kunt ondersteunen bij het omgaan met complexe groepen. Voor meer informatie over de opleiding kun je contact opnemen met Jeroen Steeman(opent in nieuw tabblad) van de Calo.

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Je hebt 12 bijeenkomsten van 4 uur op de Calo.
Praktijkopdrachten en interventies
Je investering: circa 5 uur per week

Dit levert de post-hbo je op

Dit voeg je toe op je cv

Aan het eind van de post-hbo opleiding tot groepsdynamisch coach van de Calo kun je gericht naar groepsdynamische processen in groepen kijken. En je weet welke passende interventies je kunt inzetten om het pedagogisch klimaat in je eigen groep positief te beïnvloeden. Je ontwikkelt je gedurende deze opleiding ook tot groepsdynamisch coach, zodat jij een belangrijke positie inneemt binnen je team om collega’s te ondersteunen bij de omgang met complexe groepen.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle 3 september 2024 Aanmelden
Kosten

Wat kost de post-hbo?

Je betaalt € 3200,- voor de hele post-hbo opleiding tot groepsdynamisch coach. Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze post-hbo-opleiding straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Neem contact op met Bas Schutte, manager Innovatie en Ondernemen van de Calo

Praktisch
Banner image
Wat vinden zij?

"Leg naast het individu ook focus op de groep"

Dibbi de Vries

Groepsdynamisch coach
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Groepsdynamisch werken

Deeltijd, Cursus in Zwolle

Teaser image

Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding in Zwolle (deeltijd)

Deeltijd, Bachelor in Zwolle