Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Passiefhuis Ontwerp & Constructie

  • Deeltijd
  • € 5490,00
  • Cursus
  • September
  • Zwolle
  • 5 maanden
Banner image

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / PassiefHuis Ontwerp en Constructie
Introductie

Op welke manier bouw jij aan de toekomst?

Met het volgen van de opleiding Passiefhuis Ontwerp & Constructie in Zwolle sluit je aan bij de koplopers in de bouw- en installatiesector. Je bouwt mee aan een duurzame toekomst. Je leert om betaalbare gebouwen en renovaties te ontwerpen die comfort bieden en die nauwelijks energie verbruiken. Je doet vanuit de wetenschappelijke basis van de passiefhuis-ontwerpprincipes praktische kennis op voor jouw projecten. Je ontwikkelt, ontwerpt en bouwt straks gebouwen die klaar zijn voor de toekomst!

Nieuwsbrief professionals(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

De opleiding Passiefhuis-ontwerp en -constructie is een intensieve en gedegen opleiding van vijf maanden. Je komt voor 10 lesdagen naar onze campus in Zwolle. Daarnaast bezoek je een interessant bouwproject om passief bouwen in de praktijk te zien en ervaren. Deze training bereid je voor op het examen voor het internationaal erkende diploma 'Passive House Designer'.

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Met deze opleiding doe je diepgaande kennis op over passiefhuistechnologie, zodat je helemaal klaar bent voor je eerste succesvolle passieve bouwproject. Als je slaagt voor het examen ontvang je een internationaal erkend certificaat van het Passive House Institute, waarmee je als professional en als bedrijf laat zien een duidelijk commitment en de expertise te hebben voor zeer energie-efficiënt bouwen.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle 26 september 2024 Aanmelden
Kosten

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 5.490 voor de hele cursus. Deze kostprijs is inclusief de kosten voor de maaltijd tijdens een bijeenkomst op de campus en het examen dat leidt tot internationaal erkende Passive House Institute certificaat. Als je ervoor kiest om de opleiding te volgen zonder examen af te leggen, bedragen de kosten € 4.990.

Via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle bestaat de mogelijkheid voor werkgevers uit de regio Zwolle om tot 50% van de opleidingskosten vergoed te krijgen. Kijk voor meer informatie op: Ontwikkelfonds Regio Zwolle | Upgrade Jezelf(opent in nieuw tabblad).

Er zijn meerdere opties om je studie (deels) te bekostigen. Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Bel of mail Allard Welmers, accountmanager LLO domein Techniek.

 

Praktisch

Heb je nog vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Energietransitie Fundamentals

Deeltijd, Module in Zwolle

Teaser image

Keuzeprogramma Techniek en ICT

Deeltijd, Keuzeprogramma in Zwolle

Banner image
Mijn ervaring met de cursus Passiefhuis Ontwerp & Constructie

"Dankzij de cursus kan ik gerichter werken aan gezond en duurzaam bouwen"

Ydo Schuuring

afgestudeerd, Passiefhuis Ontwerp & Constructie