Groep volwassenen praten met elkaar

Coachend Leiderschap

In de leergang Coachend Leiderschap leer je wat coachend leidinggeven inhoudt, welke vaardigheden daarbij horen en hoe jij die in jouw specifieke situatie kunt aanleren.

Boek meer resultaten met meer werkplezier!

In een klein jaar leer je wat coachend leiddinggeven inhoudt, welke vaardigheden daarbij horen en hoe je die in jouw specifieke situatie kunt aanleren, waardoor je gemakkelijker resultaten boekt en meer werkplezier ervaart. Zowel je medewerkers als jijzelf.

Lees meer over de inhoud van de cursus

Coachen is iets wat je DOET

Ons principe is dat coachen iets is wat je doet. Tijdens de lessen zijn we daarom vooral bezig met oefenen, ervaren en weer bijstellen. Tussen de lesdagen door is er steeds een geplande persoonlijke activiteit, zoals coachgesprekken met je begeleider, intervisiebijeenkomsten of oefenen met medecursisten.

Lees meer over wat we gaan doen

Jouw praktijk voorop

De cursus is erop gericht dat de kennis en vaardigheden die je opdoet toepasbaar zijn voor en in jouw dagelijkse praktijk. Je brengt casussen mee uit je eigen praktijk en deze vormen het uitgangspunt voor jouw leerroute tijdens de cursus. Daarbij werken we met een persoonlijke begeleider vanuit Windesheim, maar (bij voorkeur) ook vanuit jouw eigen organisatie.

Lees meer over de begeleiding

Lesdagen en -tijden

De lesdagen zijn op maandag van 9.30 - 16.30 uur. In totaal zijn er zes lesdagen met tussendoor steeds praktijkopdrachten. De cursus bestrijkt een periode van ongeveer 9 maanden.

Meer praktische informatie