Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Meelopen of een proefles volgen

Banner image

Ontdek of de opleiding of cursus écht bij je past!

Heb je bijna een keuze voor een studie gemaakt maar twijfel je nog en wil je meer weten? Daarvoor bieden we (online) meelopen en proeflessen aan.

Meelopen of het volgen van een (online) proefles is de perfecte manier om te checken of een opleiding of cursus van Windesheim écht bij je past! Je ervaart hoe het is om te studeren, proeft alvast wat van de sfeer, leert de werkwijze(s) kennen en maakt kennis met een of meerdere docenten en andere professionals. Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen of het volgen van een (online) proefles. Een aantal opleidingen biedt deze mogelijkheid nu aan, tijdens het collegejaar blijven we data aanvullen.

Aanmelden meelopen en proefles Almere(opent in nieuw tabblad)

Aanmelden meelopen Zwolle(opent in nieuw tabblad)

Aanmelden proefles Zwolle(opent in nieuw tabblad) 

Werkwijze en wanneer

Kies je ervoor om een (dag)deel mee te lopen? Dan sluit je aan bij de colleges die al ingeroosterd staan. Zo krijg je een goede indruk van hoe een lesdag bij Windesheim eruit ziet. Daarnaast zijn er (online) proeflessen. Dit zijn lessen waarin jij alvast wat kennis opdoet. Deze lessen worden speciaal georganiseerd. Je sluit dus niet aan bij een bestaande groep. Meelopen of een (online) proefles volgen kan (voor de meeste opleidingen) van augustus tot en met juni. Tijdens het collegejaar blijven we data aanvullen. 

Kosten en locatie

Aan het meelopen of het volgen van een (online) proefles zijn geen kosten verbonden. 

Wanneer je mee wilt lopen of een proefles wilt volgen bij een opleiding die in Zwolle gegeven wordt dan zal dit op de Campus in Zwolle plaatsvinden. Voor de opleidingen in Almere vindt dit op de hogeschool in Almere plaats. Online proeflessen zullen via Teams te volgen zijn.

Meer weten over...

Teaser image

Collegegeld en financiering

Teaser image

Toelating

Teaser image

Aanmelden voor een opleiding