Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Duurzaam Strategisch Leiderschap

  • Deeltijd
  • Post-hbo
  • 1 jaar
Banner image
Introductie

Welke stap zet jij met deze post-hbo?

Leidinggevenden of managers spelen een belangrijke rol bij het toekomstbestendig maken van hun organisatie: ze werken vanuit de ingezette koers (als strateeg), ze sturen bij waar nodig (als manager) en zorgen voor de ontwikkeling van het menselijk kapitaal binnen de organisatie (als coach). Het schakelen tussen deze rollen vraagt om een helicopterview, waarbij je breder en verder moet kijken dan vanuit je eigen vooropleiding of discipline. Hoe je dat doet? Ontdek het in deze post-hbo en groei – als professional.

Persoonlijk adviesgesprek   Download de folder(opent in nieuw tabblad) 

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Dit levert de post-hbo je op

Dit voeg je toe op je cv

Na de post-hbo-opleiding Duurzaam Strategisch Leiderschap kan je schakelen tussen de drie rollen van strateeg, manager en coach én weet je hoe je deze effectief inzet. Je weet hoe je kritisch reflecteert op je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling als duurzaam leider. Ook richt je je leiderschap zowel op het behalen van resultaten in hier-en-nu als op het bieden van een visie voor de toekomst. En je haalt het beste uit jouw medewerkers die zich ontwikkelen en groeien.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

Wat kost de post-hbo?

De kosten zijn afhankelijk van de module(s) die je gaat volgen. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze post-hbo-opleiding straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Bel of mail dan met het Windesheim Informatiecentrum voor meer informatie.

Praktisch

Heb je nog vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Effectief Leiderschap

Deeltijd, Post-hbo

Teaser image

Bedrijfskunde post-hbo

Deeltijd, Post-hbo

Teaser image

Veranderen met Kwaliteits-, Proces- en Lean Management

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle